Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż twierdzi, że od zajmowania się dzieckiem jest matka

Polecane posty

Gość gość

Po przyjściu na świat dziecka z mojego wyszedł katolicki diabeł, którego nie znałam. Mój mąż dostał dobrą pracę po znajomości. Ja od zawsze radzę sobie sama, skończyłam studia i znalazłam pracę. nie dostałam na wejściu tyle co mój mąż, ale cały czas się rozwijam. Problem w tym, ze mąż nie chce brać wolnego i zajmować się małym. Chciałabym wrócić do pracy, a nie mogę. Do tego mąż nie chce przy dziecku pomagać. Twierdzi, że skoro on chodzi do pracy to ja powinnam zając się resztą - zakupy, sprzątanie, gotowanie i to wszystko z dzieckiem na reku. Siedzę w domu i dostaję na łeb. On nie chce nawet pieluszki zmienić czy wykapać, pomimo tego, że to on bardzo naciskał na dziecko. Opowiadał jaka to będziemy szczęśliwą rodziną. Najbardziej denerwują mnie niedziele, kiedy to według niego wszyscy musimy być obowiązkowo w kościele, wyprasowani, ubrani i odpicowani. Od jakiegoś czasu marzy mi się rozwód. Nie wiem co robic.

Gość gość
To powiedz mu o tym..... im wczesniej tym lepiej. Może otrzeźwieje!

Gość gość
Widziały gały co brały.

Gość gość
Ludzie się nie zmieniają "ot tak". Zawsze taki był tylko najwyraźniej dopiero Ci spadły różowe okulary. Teraz pozostaje pytanie co z tym zrobisz...