Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerwa między udami.

Polecane posty

Gość gość

Serio taka ładna? Czy tylko mi się to nie podoba?

Gość gość
Ładna ale taka w sam raz nie jak peron

Gość gość
paskudztwo, ale laski dadzą sobie wmówić każdy idiotyzm jak tylko ktoś im powie, że to jest modne

Gość gość
ja mam i zawsze jak stoję to tak by nie było za bardzo widać, no niestety jak ktoś jest szczupły i ma szczupłe uda to nic z tym nie zrobi, moim zdaniem jest to normalne, ani ładne, ani brzydkie:P

Gość gość
Są kobiety które mają szerokie biodra i są kobiety które mają wąskie biodra. W przypadku tych drugich, musiały by być naprawdę chude żeby mieć przerwę między udami.

Gość gość
przerwa między udami- jeśli jest delikatna, a po złączeniu stóp nogi kolana stykają się to tak to są zgrabne nogi i ładna przerwa między nogami- ogólnie mówi się, że powinno się mieć 3 takie przerwy od kostek do łączących się łydek, od tyku łydek do kolan i od kolan wzwyż. Wtedy nogi są zgrabne. Jak po złączeniu stóp masz jedną wielką dziurę- to nie jest przerwa to krzywe nogi- na beczce prostowane jak się ogólnie mówi.

Gość gość
Moja dziewczyna "dąży" do przerwy między udami. Pokazywała mi zdjęcia, jak 3-4 kg temu taką miała. I tak ma tę przerwę teraz, ale taką w sam raz. Na samej górze uda delikatnie się stykają, jak mocno przyciśnie do siebie nogi. Ale ona chce na całej długości tę przerwę. Moim zdaniem teraz wygląda lepiej.

Gość gość
nogi kowboja- tragedia, jedna wielka dziura

Gość gość
Wolę nogi kowboja niż mieć dwa słupy do podpierania wielkiej doopy ;)

Gość gość
bez przesady lepsze proste nogi niż te rozepchane jak na beczce. porażka w czym chodzić by to ukryć?