Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fLynta

Wazzup?

Polecane posty

Gość etyLyna
Jedyne co teraz gra, to moje kiszki marsza :) Naprawdę, ja jestem notorycznie głodna :O To pewnie jest powodowane innym głodem. Byłabym syta, to i jeść by mi się nie chciało. Tak... masło maślane :D

Gość niestała     czytaczka
O eL :) zaszczyciła skromne kafe progi ? Witamy, witam, kłaniamy się w pas, zamiatając podłogę kapeluszem ;)

No i oczywiście głodna, jak zawsze ;) 👄

To może radio sobie włącz? jak nie da się zagłuszyć głodu to można chociaż dać uszom inne bodźce słuchowe :D

Gość etyLyna
Niestała, przybrałaś pozę w sam raz do wiesz czego? :classic_cool: A nuż Cię ktoś zajdzie od tyłu... ;)

taaa, a ja jestem tak chwytliwym towarem, że patrz a cała kolejka zaraz będzie stała do zachodzenia :P ale Ty sobie nie żałuj ;) cokolwiek Ci tam do głowy przyjdzie :) i z kim :D

woda ? w piątek ? a dajcie spokój gospodarzu ;) :D

Gość etyLyna
Ogonek uciekł koledze. Przynajmniej w słowie wóda :D

Całe szczęście dla kolegi, że ten właściwy Mu nie uciekł ;) Ja się właśnie upijam. Zapachem konwalii :classic_cool:

Gość etyLyna
Też można. Ale krótko trzyma takie upojenie ;) Niestety. Niektórym nie dość, że ogonki uciekają, to jeszcze ich prowadzą :classic_cool:

Gość etyLyna
Rzuć takiemu jakiś kąsek a gotów Cię dopaść w publicznej toalecie tudzież w pobliskich krzakach :D Fuj... :classic_cool:

Gość etyLyna
Abstrahując... miałam kiedyś koleżankę, której nazwisko brzmiało Krzak właśnie. I firmę se założyła. To była prawdziwa firma "Krzak" :classic_cool: :D

Hehehe ładnie ;) Pewnie co 2 osoba ją o to pytała :D Gospoś, serio? zabrzmiało jak wyzwanie. Dawaj ogonek :classic_cool:

Gość etyLyna
LK, pokazałabyś wreszcie te swoje osławione cycki :classic_cool: Kto jest za? 🖐️ :classic_cool:

Nie nooo Wy do jednej bramki gracie a ja sama :D Nie ma, nie ma świnki ;) Kamikadze to mogę Ci zrobić ;)

Oj zależy w jakim. W krowim na przykład niewiele. Psi fajnie merda. Męski... nie wystarczyłoby mi dnia by opisać jego "fajność" ;)

Gość etyLyna
Ale jesteś, wiesz... my po prostu jesteśmy entuzjastami piękna :classic_cool:

Miloby naprawde poddac sie analizie... smakoszce tematu jezeli mozna takiego slowa uzyc. Kobiece partie sa rownie piekne a poza tym macie ich tyle... Te rozkoszne doleczki nad tylkiem chociazby

Gość etyLyna
No tak, 222 preferuje zgrabne tyłeczki ;) Sama się zastanawiam co bym wolała.

L, stawiasz mnie pod ścianą i każesz podnieść ręce do góry. A one się prężą chcą przytulić do Twoich otwartych dłoni. Nie strzelaj! Odrzuć karabin. Rozbierz, popatrz, zważ w dłoniach. Liźnij sobie nawet. Entuzjastko :D x Mam więcej rozkosznych dołeczków :D :P Analiza ze smakowaniem? Prawie jak na otwarciu restauracji :D

A ja sie znowu gapie na babke naprzeciwko. Ma bardzo duze usta i od razu mysle o nich w akcji. Pogadajmy lepiej o pogodzie czy czyms rownie neutralnym; )

O Panie :D Nie nooo mysl jak Ci je zaciska na penisie i głośno mruczy :D Uciekam na mój pociąg ;) Stety/niestety nie do Hollywood :(

Ale nie jest w moim typie ... tylko te usta intrygujące i jak stworzone do jednego. Pa! Ciekawe kto bedzie szybciej na miejscu

Gość etyLyna
Wszyscy dzisiaj mają pociągi. Tylko ja taka niemobilna. LK ;) 🖐️