Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fLynta

Wazzup?

Polecane posty

Gość etyLyna
Byle do wieczora ;)

Gość lubiękiedy
Hmmm nie jestem pewna z której strony jedziesz. Ja będę za 1,5 godziny. W typie za to jest ta siedząca na przeciwko mnie. Kolczyki w uchu, policzku i brodzie ale gustowne. Piękna kuresko czerwona pomadka. I takie też pazurki. Tatuaż za uchem i na nadgarstku. No i te 20+ :D Aż pomyślałam jak ogonek zareagowały. Na taką współpasazerke ;)

Na takie 20+ to ogonek praktycznie nie zwraca uwagi jako na te poza zasięgiem. Naprzeciw mnie tez siedza takie dwie 28 powiedzmy. Kazda zupelnie inna ale jakos tak malo sexi. Ale wkrotce duze miasto i zmiana obsady a ja do samego konca prawie. Te wczorajsza pamietam wciaz ;) Bede po 20 na mej stacji docelowej

Nie znasz się ;) na zasięgu :D Ta moja jest coraz fajniejsza. Teraz się dosiadla do mnie. X To ja mam bliżej tym razem ;)

A to by się nawet zgadzało :D zagubiony. Dok, weź. Wyrzuciła gumę do śmietnika smyrajac mnie po udzie. Hmmmm :classic_cool:

Ej... ;) Mi tez sie kiedys w pociagu wydawalo a potem sie okazalo ze wrecz przeciwnie ;) Wiesz wiecej niz ja. To chyba nie ten sam pociag.

A ja rzepakowe pola. Szkoda, że to maluje skórę. Mogłyby być fajne fotki w takim żółtym otoczeniu.

No tak... gdyby bylo odwrotnie zaczekalbym aby poniesc walizke ;) Ale cos sie zacina ta jazda, lapie spoznienie az milo;)

A mi śmiga ;) będę zdecydowanie pierwsza! :D Ty się tak nie oferuj bo kiedyś skorzystam :P x Moje konwalie przyciągnęły kolejną pszczołkę :classic_cool:

Niemalże niczym górnik ;) Wyrażę więc i swoją minitęskotkę i się wpiszę z pozdrowieniami :D