Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak wyglądają Ci imprezowi i pijący?

Polecane posty

Gość gość

Osobiście bardzo lubię się zabawić. Tak ze trzy razy w tygodniu idę na imprezę albo się spotykam z przyjaciółmi w pubie itd. Ostatnio, na jakiejś domówce spotkałam mojego dalszego kolegę ze studiów. Przyszedł się przywitać, uściskał mnie i nie spodziewałem się Ciebie tutaj. Odpowiedziałam mu ze śmiechem, że organizatorka to moja dobra koleżanka. Tak samo dzisiaj siedzę z koleżankami i zgadało się na temat alkoholu i ulubionych rodzajów whisky i likierów. A one do mnie "Ola a Ty kiedykolwiek byłaś pijana". Ja w szoku, skąd takie pytanie odpowiedziałam tylko uśmiechem. Nie widze nic dziwnego w piciu czy nie piciu alkoholu, sama lubię się napić ale nie upijać do nieprzytomności czy coś. Jednak ostatnie co można o mnie powiedzieć to to, że nie lubię imprez. Zawsze miałam zaproszenia i spędzam fajne wieczory i noce z przyjaciółmi. Z kolegami i koleżankami z grupy na studiów mam poprawny kontakt ale nie są to moi przyjaciele. Znaczy jak czegoś potrzebuję to mi pomagają i vice versa, zawsze się do siebie uśmiechamy czy się witamy na mieście ale nie mam potrzeby na więcej spotkań i oni chyba mają mnie jak to okreslił mój kolega grupy "za słodką i niewinną" :D Nie żeby mi to przeszkadzało, po prostu mnie to dziwi. Po czym sie uznaje kogos za imprezowicza a po czym za lubiacego spedzac wieczory w dumu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować