Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćamerican

zagadkowy prezent slubny...:)

Polecane posty

Gość gośćamerican

Dostaliśmy w prezencie z męzem taka monete- AMERICAN EAGLE 2012 ONE OUNCE SILVER PROOF COIN. Nie mamy pojęcia o co z nią chodzi a nie mamy kogo zapytac, tego od kogo dostaliśmy też nie. Czy to jest jakas moneta inwestycyjna ktora z biegiem lat zyskuje na wartosci czy to taka "amerykanska pamiatka?:) KTOS COS WIE?:P"

Gość gość
A czy to ważne ile warte? Juz chciałaś sprzedać? Prezentów się nie sprzedaje. Gdzie sentyment? Dzisiejsi młodzi tylko kasa się liczy

Gość gość
Gosciu ogarnij się to ,ze chce wiedzieć co dostała jest całkiem naturalne, tez byłabym ciekawa

Gość gośćamerica
a czy ja napisalam ze chce sprzedac???:):) !!!!!!1 niegdy bym prezentu nie sprzedala zwariował Pan/Pani?:) Chciałam się tylko dowiedzieć co to jest? w internecie szukalam i cos pisało o tych monetach inwestycyjnych, dlatego ytam moze ktos z Państwa cos wie

Gość gość
No tak ciekawa za ile sprzedać :P

Gość gość
A chociażby i co z tego?Ty wszystko co dostajesz zostawiasz? Ciekawe? Dostała to w prezencie i moze zrobić z tym co chce.Guzik ci do tego ,chcesz zbierać nietrafione prezent to to rób ale innemu nie zabraniaj.Boszee co za ludzie

Gość gośćamerica
i nie pytalam ile to warte tylko co to jest TA MONETA?

Gość gość
na monecie jest napis o zaufaniu pokładanym w bogu

Gość gośćamerica
widze że każdy mierzy swoją miarą:) dokładnie, nic Państwu do tego co z tym zrobie mogę sobie za przeproszeniem nawet w d.. wsadzic:) Chciałam tylko się dowiedzieć co oznacza ta moneta? myslalam ze ktos cos wie o niej. i nie chodzi mi o wartość. tylko niektórzy sie znają na atakich rzeczach. moze to jakas ciekawa historia amerykanska czy cos....

Gość gość
wsadz se ją w dupe potem w cipę a na końcu obliż

Gość gość
Moneta dla kolekcjonerów

Gość gość
a co w tym dziwnego nawet jesli by chciala sprzedac?? Po co jej moneta? Jaki kuzwa sentyment?? Mikser, mikrofale czy posciel jak kiedys to tak mozna zostawic zawsze sie przyda ale MONETA? jak duzo warta to tez bym sprzedala. Jacy sentymentalni wszyscy widze.

Gość gość
to jest żeton do amerykańskich wózków sklepowych :)

Gość gość
Tak ja jestem sentymentalna. I każda najmniejsza rzecz jest traktowana jak skarb bo pochodzą od osób które kocham i oni kochają mnie. Nigdy nie oddaje prezentów ,no cóż już taka jestem

Gość gość
Dokładnie tych monet używamy do wózków w sklepie,dziwne,ze ktoś ci ja podarował jako prezent

Gość gośćamerica
a idzcie z takimi odpowiedziami. Co Was tak boli??? Jak nie wiecie co to jest to po co w ogóle sie udzielacie? Nie pytam ile jest to warte tylko co to jest! TAK, to jest prezent leży w szafie i tam zostanie bo nie zamierzam sprzedawać jakiejs monetki prosze Was, nawet nietrafionych prezentow nie sprzedaje tylko wrzucam do szafy lub na strych...

Gość gość
A ja nie jestem sentymentalna i sie wcale z tym zle nie czuje . Skoro ktos mi cos dal to to jest moje i moge z tym zrobic co zechce. Tak samo jak ja cos komus daje to tez sie nie interesuje co ten ktos z tym pozniej zrobil. Prezent to rzecz. Dla mnie licza sie bardziej wspolne chwile, wspomnienia.

Gość gośćamerica
O WŁASNIE TO TA MONETA:) ale co ona oznacza? jest produkowana w ameryce czy zwiazana z jej historia? -mi o takie informacje choddzi. A co do prezentów ten jest bardzo ciekawy i bedzie pamiątką na całe życie:P

Gość gość
ja nie mowie ze masz nie zatrzymac, poprostu mnie takie gadanie denerwuje. "Dostala cos i zaraz by chciala sprzedac". NO I? niektorzy lubia pamiatki niektorzy nie potrzebuja zwlaszcza jak maja po kilka sztuk i ja ani w jednym ani w drugim nie widze nic zlego. To tyle.