Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 milli

Ile macie par but贸w?

Polecane posty

Go艣膰 milli

wszystkich razem- letnich, zimowych, wiosennych?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aaaaaaa
ok 25 par

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milli
do aaaaa: to prawie tak samo jak ja! ja naliczylam ostatnio 33 pary, a oczywiscie w sezonie nosze jedna pare prawie przez caly czas;) Ale uwielbiam swiadomosc, ze mam buty na kazda okazje i cieszy mnie ich widok w szafie:) Jakas obsesja, czy co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za ma艂o
mam z 3 pary klapek na lato ( z tym 偶e w tym roku z tych to bede pewnie chodzic w jednych), 2 pary p贸艂but贸w ( w ktorych chodze bo kupi艂am je w tym sezonie) 1 pare sportowych ktore uwielbiam ( a nied艂ugo bedzie druga para) no a na zime mam kilka par ( zadnych juz nie ubiore) mam problem bo kupuje buty praktycznie na jeden sezon, potem z regu艂y mi sie juz nie podobaj膮, sa fajniejsze w sklepie wiec tamtych juz nie nosze:((((((((((((((((((( jedynym wyj膮tkiem s膮 sportowe buty, kt贸re kupi艂am rok temu i dalej mi sie podobaj膮,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moja siostra
ma talent do wyszukiwania super but贸w na wyprzeda偶ach. Trzyma je elegancko zapakowqane w pude艂ka, wyczyszczone, zadbane.Naliczy艂y艣my ponad 50 par.Ja mam bzika na punkcie but贸w, ale niestety z przyczyn zrowotnych te najpiekniejsze odpadaja, stawia膰 musze na wygode :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biedna
2 pary- za to musze miec internet tzn.kase

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milli
ja tez trzymam wszystkie buty w pudelkach, nie niszcza sie, nie kurza i sluza bardzo dlugo. Problem tylko, gdzie to wszystko trzymac? Powoli zaczyna brakowac mi miejsca;) Gdzie mozna kupic buty na wyprzedazy? Czasami upoluje cos w Deichmannie, ale to jedyny sklep, jaki znam, ktory robi przeceny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj nie za du偶o
:):):) 1adidasy,1 p贸艂buty,1 sanda艂ki i teraz kolekacja poszerzy sie o 艣lubne czyli w sumie 4

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julek
Oj.... a w zimie w czym chodzisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 45 te偶 w pude艂kach

Udost臋pnij ten post

no w艂asnie - jak przechowywac buty i konserwowa膰, 偶eby nawet po jakim艣 czasie wygl膮da艂y 艂adnie i niezdefasonowa艂y si臋? Uzywacie prawide艂?

Udost臋pnij ten post

ja nie lubie nowych but贸w bo mam zawsze odciski i musze swoje odcierpie膰, na lato mam 3 pary ale kupie sobie chyba ze dwie pary japonek, na jesien mam jedne obsk贸rne, na zime to ju偶 tragedia, kozaczki 5 letnie na obcasie kt贸ry ju偶 nie jest mody a kt贸re zakladam 2 razy za cal膮 zime i zasuwane kr贸tkie kt贸rych nienawidze i rzewiki w kt贸rych chodze non stop acha i szpice na szpilce bardzo 艣liskie i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3 PARY

Udost臋pnij ten post

nie liczylam, bardzo duzo. spytam malzonka, on wie napewno, bo ciagle mi je wypomina, a ja i tak kupuje nowe. mam jakas obsesje na tym punkcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 butomanka
bardzo du偶o. dok艂adnie nie wiem,ale ponad 40 na pewno :) uwielbiam kupowac buciki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katharsis
2 pary glanow 3 pary trampek 3 pary sandalow 1 para obcasow 1 para sportowa ___ 10 par w sumie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondi_niunia
z 70 i to 65 same szpile po 10 cm ;) kocham je..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondi_niunia
z 70 i to 65 same szpile po 10 cm ;) kocham je..

Udost臋pnij ten post

ja mam z 30 par. Rozne ale duzo sportowych. Gralam w kosza 8 lat i jakos tak mi zostalo. Nie nosze butow na wysokich obcach bo mam 180 wzrostu ale w szafie lezy kilka na wszelki wypadek :)

Udost臋pnij ten post

Ludzie ale ja mam ma艂o w por贸wnaniu z Wami! Mam tylko 12 par! Skandal!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tycia
Na lato: 4 pary sanda艂贸w, 2 klapek 2 pary p贸艂but贸w 1 trampki, 1 tenis贸wki Na zim臋 :2 kozaki Na wyj艣cia: 3 pary pantofli --------- razem 15 Malutko, malutko... zasobno艣膰 portfela niewielka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shandusia
snada艂y sportowe,japonki eleganckie,japonki sportowe,sanda艂ki eleganckie na obcasie,trzewiczki,adidaski,glany,kozaczki,trampki ,adiadski 2 10

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keicam
3 x szpileczki 2 x adidaski 6 x klapeczki poza tym jeszcze z 10 - 15 par innych mniej lub bardziej fajnych butk贸w. Pozdrowionka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milli
od ostatniego wpisu kupilam sobie: polbuty na obcasie z lekko spiczastymi noskami; sportowe buty bez piety oraz mokasynki bez piety,biale, sliczne i baaardzo wygodne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 n_o_r_m_a_l_n_a
- buty na zim臋 x 1 -p贸艂buty x 1 - balerinki x1, cie艅sze buty na ma艂ym obcasie x1 -sanda艂y x1 -buty sportowe x1

Udost臋pnij ten post

Hmmm....z wszystkich sezon贸w ? No to b臋dzie niewiele...letnich mam najwi臋cej...5 par...a wszystckich ko艂o 10

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Buciorka
O rany, ale fajny temat. uwielbiam buty. mam ich ok. 60 par. najr贸zniejsze. i sportowe i eleganckie, ale przyznam, 偶e najbardziej lubi臋 tzw. sportowa eleganj臋. Nie cierpi臋 szpilek ( bo nie za bardzo potrafi臋 w nich chodzi膰). Musze Wam powiedzie膰 jedno: w Polsce nie op艂aca sie kupowa膰 but贸w. Chyba, 偶e na super wyprzeda偶ach. We W艂oszech podczas corocznych wakacji widz臋 o rok wcze艣niej te buty, kt贸re u nas pokazuj膮 sie za rok lub p贸艂 roku. A jaka r贸偶nica w cenie!!!!!!!!!!!!!! Sama w czerwcu przywioz艂am sobie 艣wietne zamszowe Pumy- U nas kosztuja 429 z艂, a tam zap艂aci艂am za nie 29,90 euro... to chyba jest r贸znica? pozdrawiam WSzystkie wielbicielki nieszablonowego obuwia!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kitii26
kozaczki szpiczaste na obcasie ok 9 cm kozojebki na zim臋 tak mowi moja kumpela takie na grubej podeszwie 3 pary adidas贸w sanda艂ki po艂buty ze skorki na obcasiku po艂buty eleganckie traperki klapki japonki klapki na koturnie sanda艂ki japonkowate - najnowsze z ca艂ej koleekcji, bia艂e ze skorki i pewnie jeszcze kilka innych w kt贸rych nei chodze, albo odda艂am juz mamie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buciorka
jDzi臋ki za infantylne przezwisko!!! Powoli dociera do mnie, 偶e internet nie jest wy艂膮cznie dla m膮drych i kulturalnych ludzi. A poza tym to tylko odpowiadam na pytanie, jak Ci 偶al to pracuj Ci臋偶ko tak jak ja przez d艂ugi rok, potem spr贸buj wypocz膮c w dwa tygodnie nad ciep艂ym morzem ( bo przeciez na pogode nad Ba艂tykiem nie ma co liczy膰)- to chyba nale偶y mi si臋 choca偶 odrrobina luksusu w postaci kupowania but贸w na wyprzeda偶ach???????????????/ A suma but贸w obejmuje wszystkie, kt贸re posiadam ( w tym i adidasy sprzed5 lat, ale prawie nie zniszczone)

Udost臋pnij ten post