Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka900

giga nagrywarka

Polecane posty

Gość magdalenka900

hej, czy ktos testowal juz giga nagrywarke?? ciekawa jestem opinii :)

Gość lena90s
ja mam i jest spoko. moj tata uzywa bo nagrywa sobie wszystkie mecze

Gość magdalenka900
a latwa jest w obsludze? chcialabym zamowic ja dla swojej mamy bo czesto jej ulubione programy leca wtym samym czasie a tak moglaby ogladac je pozniej kiedy nie leci nic...

Gość lilu25
osobiscie uważam, że jest ok! ja osoba totalnie anty do wszystkiego, co ma zwiazek z technologia, radze sobie z giganagrywarka .... nieźle ;). Wszystko wydaje sie narazie działać swietnie , a co nanjwaznejsze współpracuje ze mną. a ile ulubionych programow i seriali moge sobie nagrac... plus za to dla netii

Gość marcia754
nie wiem o co chodzi z tymi ludźmi wszystkimi co mają problem z netią - ja jestem na umowie juz drugi rok i nie mialam ani jednego problemu. no ale skusilam sie na giganagrywarke i powiem wam ze znowu jestem zaskoczona - jest szybko tanio (15 zl na miech to tyle co nic;)) no i kurde jest duży wybór programów - nagrywasz ile chcesz i do kiedy chcesz, moj tż jest zachwycony ja zreszta tez ogolnie-z calego serca polecam!!!!!!!!!

Gość kiti_miti
Hej! :) ja testuje giganagrywarke juz od dwoch miechow, jest git :) najbardziej mi odpowiada funkcja nagrywania wielu programow naraz i cena. wahalam sie ale w koncu sie zdecydowalam.

Gość mery36
kurcze widze ze same dobre opinie.. a w sumie mi rowniez by sie cos takiego przydalo bo nie cierpie ogladac w necie seriali czy programow bo zawsze albo sie zacinaja albo sa w zlej jakosci...

Gość klara99
dzien dobry. chcialam sie podzielic swoja opinia na temat giganagrywarki netii. korzystam z niej od ponad miesiaca i jestem bardzo zadowolona. nic mi sie nie psuje, dziala jak nalezy, a w dzisiejszych czasach to rzadko spotykane zeby sie urzadzenie elektryczne nie psulo, dlatego polecam panstwu. pozdrawiam.

Gość ritka77
mi tez sie by przydala do nagrwania seriali xddd

Gość Maryśka_
jakąś gadżeciarą nie jestem, ale zastanawiam sie nad giganagrywarką ze względu na dzieciaki, nieraz siedzą do późna bo akurat w tv coś fajnego leci. a później do szkoły wstać to nie bardzo

Gość nana101
a ile kosztuje w ogole ta giganagrywarka??

Gość gość
cos kolo 15zl/mies

Gość GigaZiom
Od dłuższego czasu borykam się z problemem nakładających się na siebie czasów emisji dwóch fajnych seriali. Teraz będę mógł nagrywać, a potem oglądać jeden później - nic mi już nie umknie. GigaFajnie he he.

Gość gość
już te komentarze czytałem , gdzie indziej !!!! ale jaja.Wygląda mi ti na autoreklamę , haha

Gość bulkabibulka
Hej czy korzystacie może teraz z tej oferty? Nie wiem jak było wcześniej, ale teraz widze, że ich oferta wydaje sie mocno konkurencyjna co do innych. Chociażby te nielimitowane kanały na których można nagrywac w tym samym czasie. Powiecie mi coś o tym ?

Gość małgo_x
@bulkabibulka korzystam z tej oferty i jestem bardzo zadowolona. Nawet jak wyjeżdżam na dłużej z rodziną mogę wrócić do ulubionych programów, seriali itp. Polecam!