Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To ja od nosa. Już wiem..

Polecane posty

Gość gość

Nie wykrzywiło mi ryja od narkozy, tylko od uszu.. Rok chodziłem z zatkanymi, może niedoleczone zapalenie.. lekarze nic nie widzieli, to co mogłem zrobić? Badsnia wychodziły ok wiec teoretycznie było ok a te gowniane bakterie mi po prostu wlazly do oczu, twarzy i łba i dlatego teraz mam co mam. I kogo mam teraz za to winić? Powiecie mi?

Gość gość
ja ci powiem. calkowicie serio i szczerze. skonsultuj sie z lekarzem psychiatra. opowiedz o swojej depersonalizacji, o swoich przemysleniach i przezyciach wewnetrznych. prawdopodobnie zdiagnozuje ci lekkie zaburzenia tozsamosci i lekka paranoje. przepisze ci leki, po ktorych poczujesz sie lepiej (ale nie bedziesz gorzej myslec itd.) prawdopodobnie przytomniej spojrzysz na niektore sprawy.

Gość gość
Ty od nosa, czyli ten gość co wyprodukował wątek pt. "Jestem o krok od samobójstwa." Czy tak?

Gość gość
Chyba tak. Psychiatra nic tu nie da naprawdę rozje/bano mi ryj aha i przy powiklaniach zapalen ucha może dochodzic do zaburzen psychicznych.

Gość gość
ok, a nie mogą przepisać Ci antybiotyków? Skoro już wiedzą, że to bakterie to chyba wzięli wymaz, wiedzą czym to leczyć?

Gość gość
Teraz to ja czekam na zdechniecie bo wygladam i czuje się jak gleboko uposledzony. To juz nie jestem ja i wole trumne niz zycie z takim lbem i wygladem. To jest koniec. End of story.

Gość gość
No jestes uposledzony,nie wiem czego u beczysz i na co czekasz, tak dlugo Ci robia ta trumne?>

Gość gość
Boje się tego co po drugiej stronie a najbardziej nicości. Kiedyś chciałem się zabić bo byłem brzydki i głupi. Potem się wyrobiłem osiągnąłem sukces, mimo gownianego startu a teraz jestem takim samym zerem jak kiedyś.. To wróciło, jakbym cofnął się w czasie.

Gość gość
Chciałbym się nie obudzić po prostu ale to nie takie proste. Wedle klątwy sprzed roku od pewnej szmaty "Nie będziesz miał w życiu nic" - Spełniło się. Uważajcie na klątwy.

Gość gość
Dalej jestes glupi i do ego zacofany.Nie wiesz jak wlasne mysli potrafia sie spelnic?ale najlepiej winic kogos. Prawda jest taka ze wszystko w naszych rekach. Ludzie moga ci zyczyc zle ale ostatecznie wszystko nalezy do ciebie. zabij sie tchorzu, tacy jak ty sa zbedni

Gość gość
wez ty debilu nie pisz o klątwach bo to moze sie odwrócić! Ty pajacu! jak mozna głupoty pisać o kimś? Masz ty coś z deklem ,faktycznie jak wyzej pisza ,do psychiatrt!

Gość gość
nienormalny człowiek ,co to za typek

Gość gość
mowisz, ze psychiatra nie pomoze? a czemu nie sprobujesz i sie do niego nie udasz? jaak nie pomoze to trudno.. raczej nie zaszkodzi.

Gość gość
Ryja mi nie cofnie i tegoogłupieniea i takiej nieświadomości jakbym śnił na jawie prawie że. No a jak śnie w nocy to jest fajnie bo czuje się jak dawny ja i wyglądam jsk dawny ja w tych snach. I straciłem ku*wa kobietę mojego życia przez mój rozje*any ryj a żyć i ciągle myśleć o niej i być leszczem samotnym, szpetnym, bez pracy. Po co to? Kiedy było się kimś i miało się coś a jest się nikim i nie ma się nic to po co żyć? Żadnego sensu, żadnego.

Gość gość
Jeszcze może moglbym jakos żyć gdyby nie te zje/bane oczy. Nie ze brzydkie ale dziwne jak u kosmity bezbarwne i przezroczyste jakby wyzarlo mi ten pigment. Az pozyje troche bo jestem ciekawy jak to się skonczy moze beda cale biale to nawet w cyrku bym mogl pracować. Nie musialyby byc piekne ale normalne a nie takie kuurewstwo straszne : /

Gość gość
jestes na /l4

Gość gość
Nie a co?

Gość gość
"Ryja mi nie cofnie i tego ogłupienia i takiej nieświadomości jakbym śnił" - ryja ci moze nie cofnie, ale to drugie juz tak. I chyba jestes naprawde oglupialy i nieswiadomy, skoro mowisz to a tego nie widzisz - ze mowisz o psychiatrii a nie zdajesz sobie sprawy, ze farmaceutycznie mozna wplynac na objawy, o ktorych mowisz. Bledow zyciowych moze ci nie cofnie, ale jak otrzezwiejesz na umysle i przytomnie spojrzysz na siebie i swoje zycie, zmienia ci sie odczucia i co do twojego zycia i co do ryja.

Gość gość
Wy tepi wszyscy jestescie ku/wa wygladam jakby mi wyzarlo pol twarzy od srodka i tez pigment z oczu moze dlatego tak mam bo jakas infekcja.. bakterie czy cos. Ale ze kazdy gada ze sobie wmawiam nie da się z tego leczyć. Jeszcze msc, 2 tyg temu bylo lepiej a teraz co raz gorzej. Juz pozostaje mi tylko zdechnac i nie bede nawet lazil po lekarzach tylko poczekam az zdechne naturalnie bo z takim ryjem i tak nie mam po co żyć.

Gość gość
nie kokietuj nas najwazniejsze co masz w głowie i sercu a nie jak wyglądasz