Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 43 lata

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze mam prawie zerowe szanse na zwiazek, interesuja sie mna mlodsi, ale jak dowiedza sie ile mam lat rezygnuja, - z kolei starszych nie znam i nie podobaja mi się. Tak tylko chcialam sie wygadac , bo smutno mi, szkoda ze nie mam 30 lat......ech

Gość gość
jestes jeszcze mloda,43 lata lepiej byc sama niz sie meczyc z jakims facetem sasiadka ma 62 lata mysli ze ma 24,co tydzien to coraz krotsze spodniczki i korteczki ,juz nie wiem jak ja opisac tak sie stroi,nawet jak sie ktos nia zainteresuje to nikt z nia slubu nie wezmie tylko by ja chcieli przeleciec,wiec na nic to strojenie sie.

Gość gość
mi brakuje 7 lat do Twoich 43 i ja żałuję,że nie mam 20 paru lat :) niby jestem jeszcze młoda, ale coraz bardziej staro się czuję, czterdziecha już prawie na karku. faceta nie potrzebuję, żal mi młodości...

Gość gość
To tak młodo wyglądasz ? Rozwódka, czy silngielka ?

Gość gość
No wlasnie mlodo wygladam , wiec startuja mlodzi ok 30 a potem sa w szoku... a starsi mysla ze za mloda, poza tym mentalnie starsi mnie nie pociągają. no Szkoda mlodosci... ale kazdemu czas leci...ech

Gość gość
Poznalam fajnego chlopaka ma 30 lat, ale przerazilomgo to ile mam lat, a wiem, ze mu sie podobam i sie bardzo lubimy

Gość gość
Nie chce byc juz sama!@

Gość gość
Jako 20 kilku latek mógłbym mieć 40 letnią kochankę, czemu nie, ale związek ? Może gdybym do niej coś poczuł, to problemu nie widzę.

Gość gość
Nie chce miec kochanków, chce miec zwiazek..

Gość gość
To szukaj wdowca np. albo rozwodnika.

Gość gość
Szkoda ze czlowiek sie starzeje

Gość gość
mam 34 lata, tak jak tutaj powiedziala moja rowiesnica, nie o facetow chodzi, zal mi mlodosci

Gość Ewa333333
mam 44 lata trochę może żal młodości, ale raczej w sensie zdrowia, sprawności i możliwości fizycznych poza sprawą zdrowotności ogólnej - nie przeszkadza mi, że mam tyle lat

Gość gość
no co to z tym no na serozne no w********ic chyba latwo te sprawe o a jakze kazdy facet penisem pomacha 333 www.youtube.com/watch?v=Bbs1mTNEuvA

Gość gość
skoro jestesmy w temacie, to moze porozmawiajmy o tym co jeszcze zostalo i pozwala cieszyc sie zyciem -muzyka -podroze -zwierzaki -ciuchy (oczywiscie nie babciowe ani nastolatkowe)i kosmetyki -sport (rolki, rower, narty, nie ogladanie w TV) -filmy -piekne krajobrazy -pyszne jedzenie -urzadzanie mieszkania -taniec -ksiazki (akurat sama tego nie lubie ale daje na liste) -przyjaciele Jak widac na atrakcyjnosci i facetach zycie sie nie konczy W wieku srednim kobieta juz nie musi wygladac perfekcyjnie, kupowac wylacznie markowych ciuchow i wyrzucac co 3 miesiace bo "wyszlo z mody", nie trzeba byc superszczuplym i co najwazniejsze, jest sie czlowiekiem, nie sexy-zabaweczka

Gość gość
O , pieknie napisane

Gość gość
a jesteś rozwódką ,wdową czy (starą) panną?

Gość gość
no a ja mam 38lat i mam podobny problem jak autorka tematu... też wyglądam na młodszą i mając 30-35lat interesowali się mną młodsi z tym, że młodsi nie bardzo mnie akurat interesują poznałam raz starszego do siebie o 9 lat i mnie zainteresował i... po 3 miesiącach znajomości usłyszałam: "a nie mówiłem ci jeszcze, że jestem po rozwodzie i mam żonę i syna..." no i mi się odechciało i też jestem sama... i jeszcze panna

Gość gość
wiek myslę nie ma takiego znaczenia jak faktycznie dobranie się nawzajem

Gość gość
Ja autorka watku jestem po rozwodzie

Gość gość
to się powieś,bo rozwódki sa dla emerytów

Gość gość
Rozwódka i chce młodszego :D Szukaj sobie emeryta, a nie młodych ci się zachciewa.

Gość gość
A czemu rozwodka ma nie chciec mlodszego?:)))))))

Gość gość
mam ten wiek , szukam fajnej laski ok 50