Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głosujcie na Dudę jak chcecie by marnował wasze pieniądze na naprotechnologię

Polecane posty

Gość gość

Która jest tak naprawdę gőwno warta

Gość gość
Up

Gość gość
Głosuje na Komorowskiego nie jest idealnym kandydatem ale wole od Dudy sterowanego przez Maciarewicza Kaczyńskiego itp.

Gość gość
dla mnie głównym powodem głosowania na Dudę jest zlikwidowanie mafii PO wskiej ! i ujrzenie faktów dotyczących sprzedaży naszych fabryk firm , likwidacji kopalni , sprzedaży ziem, zamachu na Prezydenta Kaczyńskiego , i wiele wiele innych przekrętów które popełnili Po wskie śmiecie ! oraz ujrzenie ich w pierdlu !

Gość gość
Ja wlasnie dzieki naprotechnologi mam dziecko. Niestety musialam za kazde badanie sama placic bo nasze glupie panstwo woli marnowac kase na in vitro.

Gość gość
nie mam zamiaru nikomu dopłacać do jego widzimisię ! bo ty chcesz dziecko ! zacznij od ochrony przyrody i tego co jesz ! a nie tylko w c****o sobie strzykawkę wsadzać i jeszcze rządać aby podatnicy za twoje c****o płacili !

Gość gość
PO wiecej pieniedzy przetrownilo naszych bo skad te wypasine autobusy bronka oni z nas zyja!Rozgrabiono majatek narodowy zaczelo sie od balcerowicza,mazowieckiego i PO.Obie partie sa siebie warte ale wiekszym zlem jast dla polski bronek ze swoim PO !