Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę wejść do własnego mieszkania

Polecane posty

Gość gość
Tzn * pracuje 50m od domu

Gość gość
I jak tam autorko? Pogodzona? :)

Gość gość
można mieć tak mocny sen, moja córka tak ma, kiedyś postawiliśmy jej alarm, bo miała wstać wczesnym rankiem, a nam nie chciało się tak wcześnie wstać i co .... wyło to tak, ze nie da się tego opisać, cały dom stanął równo na nogach, tylko nie ona, idę do niej, bo to wyje a ona śpi, musiałam ją trząchać .....

Gość gość
Ogolnie to bym go roz** bala no zabila chodzilby po tym jak w zegarku!

Gość gość
No pogodzona. Terez leze w łóżku i się śmieje z tego. Co wczoraj przeżyłam to swoje. On mnie dzisiaj przepraszał i wogole ale ja się odegram kiedyś :)

Gość gość
Może przydałoby się w takim razie wymienić zamki? W ogóle myślę, że sprawdziłby się u Was taki system klucza jednakowego do wszystkich zamków. Słyszałaś o takim systemie? Tutaj możesz sobie o nim poczytać: www.jeden-klucz.pl. Mamy z mężem taki system w naszym domu i powiem Ci, że rewelacyjnie się sprawdza. Zakupiliśmy u nich taki gotowy system w korzystnej cenie i teraz otwieram jednym kluczem wszystkie zamki. To mega wygodne

Gość gość
O północy napisałaś ze nie mozesz wejsc do domu i ze później byłaś w tesco po zakupy to do ktorej godz.było tesco?24h takiego jeszcze nie widziałam.

Gość gość
Tesco 24 h jest w Warszawie.

Gość gość
We Wrocławiu też jest całodobowe.

Gość gość
TESko 24 h jest we Wrocławiu na Dlugiej

Gość gość
Ja tez mam od niedawna taki system klucza jednakowego do wszystkich zamków od www.jeden-klucz.pl i jestem z niego bardzo zadowolona. Otwieranie jednym kluczem wszystkich zamków jest bardzo komfortowe. Tamtejsza obsługa jest kompetentna, wyjaśnili mi dokładnie działanie systemu, naprawdę warto się do nich zwrócić, moim zdaniem dzięki temu, nie będziesz mieć więcej takich problemów

Gość gość

Też kiedyś nie mogłam dostać się do własnego mieszkania. Wezwałam pogotowie kluczowe, które zajmuje się otwieraniem zamków na terenie mojego miasta. Jeżeli mieszkacie w Poznaniu to polecam wam zapisać sobie kontakt do firmy http://dorabianiekluczysuchylas.pl/ Może kiedyś wam się przyda.