Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kredyt

Polecane posty

Gość gość

Facet bierze kredyt na mieszkanie i oświadcza, że sam będzie go spłacał. Niedługo mamy zamieszkać razem w tym mieszkaniu. Moje pytanie brzmi czy powinnam się dorzucać do spłaty kredytu czy tylko do czynszu i opłat??

Gość gość
Tylko płacisz mu czynsz nic więcej ,on daje mieszkanie ty czynsz i woda prąd na połowę ,nie daj się wykręcić ,on już myśli co.będzie po rozwodzie, on ma chore podejście ,zestaw go na ziemię ze mieszkanie na kredyt to własność banku ,a on ma kulę u nogi bo ty masz plany dom sobie wybudować !!! A on 30 lat będzie w klatce żył

Gość Gargamelka44
Dziwne układy u was panują. Tak jakby nie planował spędzic z toba zbyt długiego czasu. Zastanów sie dziewczyno czy warto.. A tak na marginesie to wzięcie kredytu to naprawdę duża odwaga ;) I zanim i ty wpakujesz sie w jakiś kredyt to poczytaj troche na temat finasów. Tu jest dość ciekawy artykuł http://direct.money.pl/artykuly/konta-bankowe/money-back-a-cash-back-czym-sie-roznia,229,0,1791205.html . Warto przeczytać

Gość gość
Kwestia dogadania. Ja jestem w odwróconej sytuacja, ja kupiłam mieszkanie, spłacam kredyt w pko bp, a mój partner mieszka ze mna, ale dokłada sie do czynszu i ogólnie do wydatków na zycie.