Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham Cię.

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym powiedzieć Ci jak bardzo.. męczę się strasznie, tęsknię. Ale nie mogę, jak mam z tym żyć? ?

Gość gość
to powiec to poki bedzie za pozno teraz teraz powiec to tej osobie zadzwon i powiec!!!!!!!!!!

Gość oszkaa
I myslisz ze ta osoba to przeczyta

Gość gość
zamiast mówić spróbuj okazać :-)

Gość gość
Wiem, ze nie przeczyta ale muszę to z siebie wyrzucić :( Minęło tyle czasu, pewnie bym się tylko osmieszyła. I moje wyznanie nie zmieniło by nic w naszej znajomości.. Nie mogę mu tego powiedzieć ,widząc go tak często.. sama sobie jestem winna.

Gość gość
Jeśli jest żonaty to takie wyznanie odpada.

Gość gość
Jestem tego świadoma. Nie chcę mieszać mu w głowie..

Gość gość
Nie nakręcaj się tak, sama siebie upokarzasz kobieto. Gdzie miłość Twoja do samej siebie. Żal mi biednych istot nie radzących sobie z samą sobą. Słabiutka istoto wcale się nie dziwię, że nie zauważa Cię. Bo gdyby się tak stało miauczała byś mu za uchem jak kotka. A oni nie lubią słabych kobiet. Bluszczu oderwij się na chwilę od zewnątrz i spójrz do własnego wnętrza, czy potrafisz nie myśleć o nim choć przez chwilę? Wątpię. Miłości się nie wyznaje lecz pokazuje uczynkami.

Gość gość
10.02 widzisz. Tak bardzo się mylisz osądzając mnie, nie znasz tej znajomości. Nigdy nie byłam, nie jestem i nie będę bluszczem. Jestem twardą kobietą. Tylko serce mi zmiękło.. po czasie. Kiedy nastała dziwna cisza między nami, kiedy Zrozumiałam ze jednak nie mam serca z kamienia. To on dał mi do zrozumienia co czuje, to było jakiś czas temu Ja nigdy, wiedząc że to wszystko na NIC.

Gość gość
podepnę się,skoro nie było i pewnie nie będzie okazji osobiście... żyj szczęśliwie😍 🖐️

Gość gość
Ja też

Gość gośćON
Też Cię kocham i bardzo dobrze o tym wiesz .Minęło trochę czasu i nic się nie zmieniło,nadal Cię kocham.Szczęśliwy nie będę bez Ciebie,już to wiem,zrozumiałem,że tylko Ty się liczysz. Kiedy Cię widzę,zawsze się ciesze i chcę być z Tobą zawsze.

Gość gość
:O

Gość gość
kim jestes? goscON moze to Ty..

Gość gość
Kobieto ty jesteś psychicznie chora.Już piszesz w jego imieniu? Boże,tylko wstyd kobietom przynosisz..Kopnął cię w dupę i słusznie..Pewnie żonie nie trudno było cię namierzyć...Jęczysz jak suka przywiązana do drzewa i pozostawiona w lesie.Hau hau hau hau.Rzygać się chce już od twoich tematów psycholu.

Gość gośćON
Nie pisze sama,to ja pisałem i to jest prawda. Kim jestem?kimś kto prawdziwie kocha.

Gość gość
ale czad!!! :classic_cool: piszcie wyzywajcie sie skaczcie sobie do garedł, to jest mocno inspirujace

Gość gość
nikt nie każe ci czytać :)

Gość gośćON
Napisz do mnie na @czekam!

Gość gość
Prawda jest tylko jedna, od tego miauczenia aniołka wiecznie zakochanej kobiety szukającej swego lubego też wymiotuję. Ile założyła beznadziejnych tematów wiedzą sami administratorzy kafe. Szkoda tylko, że jej nie zablokują. Wprowadza niesmak i stawia w złym świetle kobiety jako " wyjące suki".

Gość gość
Tez kogos kocham i nic na to nie poradzę.

Gość gość
Gość ON ale nie mam pewności ze to możesz być Ty. Może jakiś szczegól? Który oboje znamy

Gość gość
od kiedy to MIŁOŚĆ jest kompromitacją i to w oczach administratorów kafeterii? tutaj oszołomy spamują nie takie tematy, wklejają zdjęcia ze swoimi genitaliamia a fiku miku od dziesiaciu lat świruje jak schiza i nikt specjalnie sie nie dziwi ;)

Gość gość
Tu franca tam kocha, rozdwojenie jaźni. Sami schizofrenicy tu siedzą :D

Gość gość
Nikt nie ma pewności i szanse na to ,że to Ty małe. Szczegół??? dawno Cię widziałem.

Gość gość
Szkoda .. my, widzieliśmy się wczoraj.

Gość gośćON
Tak szkoda,ale jak widzieliście się to czemu nie powiesz tego jemu???Porozmawiaj z nim i nie czas się.

Gość gość
Nie powiem, przecież to i tak nie skończy się happy endem .. Widzę że przechodzi przez to co ja, w jego oczach to widzę. Ale nie próbuje odnowić kontaktu i jest zdystansowany, tak to odbieram. To mnie blokuje. Gdyby chciał to coś by zrobił w tym kierunku. Mam rację? ?