Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pamkaaaaa

Kto wyjechał zagranicę z braku perspektyw we własnym kraju ?

Polecane posty

Gość gość
Ponad 3 miliony polakow a bydlaki z rzadu sie szczyca ze nie ma bezrobocia dzieki PO ! Jest duzo lepiej zwlaszcza z szacunkiem do czlowieka sasiad, lekarz nie jestes zlem koniecznym jak w polsce,urzednik itp...Stabilnosc w pracy i szacunek do ciebie!

Gość gość
No nie kazdy w UK mieszka gdzie jak mowisz leczenie, rowniez dentystyczne jest bezplatne, a apropo tych rur i hydraulika to jedynie przyklad. Poza tym nie zawsze jest to taka prosta robota jak mowisz. Nie kazdy w domu ma np. spirale do przepychania rur bo przytkanie jest z 5m dalej, i rozkrecenie kolanka nie wystarczy. Przyklad znajomego: jego pies sobie zrobil cos w lape no i operacja byla potrzebna koszt :3500$ No samemu psa sie nie da zoperowac chyba ze jestes weterynarzem ;)

Gość gość
Ale to są nieprzewidziane wydatki, które każdy budżet obciążą, niezależnie od kraju; a ich wysokość taka a nie inna właśnie dlatego, że ludzie przyzwoicie zarabiają, fachowcy też.

Gość gość
JA tylko odpowiadam na to ze ktos napisal ze wiele produktow zagranica codziennego uzytku jest tansze niz w polsce (w stosunku do zarobkow) z czym sie zgadzam. Natomiast dla porownania daje przyklad uslug ktore za granica sa bardzo czesto o wiele drozsze niz w Polsce (znowu w stosunku do zarobkow)

Gość gość
Odnośnie tego pytania .Ja wyjechałam nie z braku perspektywy lepszego jutro ale dla rodziny.Ja tutaj w Polsce mam mieszkanie bez kredytu juz bez bo kredyt był ale mały spłacilam parę lat temu.Drugie mieszkanie dostałam po mężu mojej matki w dzielnicy zielonej i nad morzem na wynajem idealne.Prace miałam .Ale mąż wyjechał 12 lat temu do Norwegii w ciągu tych lat tam kupił dom kolejne auto .On nie chce być w Polsce bo tam On ma lepsze warunki pracy wiec ja zdecydowałam koniec wieczo latania w te i we te przeprowadziłam się