Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli jak staje?

Polecane posty

Gość gość

Taki prawdziwy przypadek, z życia mojej żony wzięty. Jeszcze za czasów przed małżeńskich rozstalismy się na jakieś pół roku. Później znowu się szliśmy i jesteśmy rodzina z dzieciakami i takie tam. Jakiś czas po wznowieniu związku pytałem czy z kimś spadła, ja byłem jej pierwszym. W tej pól rocznej przerwie miała kolesia który często u niej nocował. Mówiła że nie bo jak mu niby stawał to go zaraz bolało coś tam w okolicach penisa i z bólu nie mógł wytrzymać. Mi osobiście nie chce się w to wierzyć, a wy jak myślicie? Ktoś miał, albo słyszał o takich przypadkach?

Gość gość
nie. ale jest takie schorzenie zw. dopływem krwi do penisa (nadciśnieniem, anemią, urazem). smuci mnie, że baby takie są, że zostawią faceta, później sobie wezmą innego zamiast niego, później nagle wrócą do tego faceta, czyli wszystko ok. już niby macie dzieci w małżeństwie, czyli kiedy to było...

Gość gość
Z 6-7 lat temu

Gość gość
A Ciebie obchodzi fiut byłego Twojej kobiety?:-D

Gość gość
Nie obchodzi, ale jestem ciekawy czy sie stykali :) No i głupio jakby zona ciebie kłamała, znaczy sie ze cos nie halo jest:(

Gość gość
Na 99% był dobry, tylko wymyśliła historię żebyś pewniej się poczuł i nie dążył tematu. Kobieta zwyczajnie chce mieć święty spokój od dalszych pytań, wypominania, złośliwości, itp.

Gość gość
Tylko po co w takim razie ze mną się związała a jego pogonila? Historia jest wymyślona. Ja kiedyś jak już byliśmy małżeństwem spotkałem go z inna laska gdzieś w knajpie. Nie mogę uwierzyć że nic z nimi nie robi...

Gość gość
One mają miliony powodów żeby być z tym, a tamtego pogonić. Nie dojdziesz za nimi.

Gość gość
To kwestia czasu i bedzie tez bolal gdy bedzie stawal ;(

Gość gość
Jaka kwestia czasu? Koleś na może 35 lat. .. Mnie nigdy nie bolało jak stawal

Gość gość
Mnie kiedyś bolało jak nie mogłem przez 2 tygodnie zaliczyć bo żona Focha miała