Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_autorka_tematu

powiedział mi całą prawdę, co o mnie myśli po pijaku :(

Polecane posty

Gość gość_autorka_tematu

jesteśmy ze sobą już prawie 4 lata, w sobotę mój facet pierwszy raz w życiu strasznie się opił (raz na pol roku pije z kolegami, ale pierwszy raz był w takim stanie) wrócił do domu cały upity i zaczął mówić jakieś żarty o tym co się działo a potem powiedział mi: "och kochanie ty moje szkoda ze tyle odbiegasz od mojego ideału", spytałam się o co dokładnie chodzi bo jak do tej pory zawsze mi mówił ze mu się w 100% podobam , a on powiedział ze jestem za niska, mam zbyt krótkie nogi, zbyt mały tyłek, piersi i ze jestem zbyt chuda :( zrobiło mi się strasznie przykro. W niedziele miał ogromnego kaca i nic nie pamięta co robił w sobotę i co mi powiedział, a ja od tamtej pory unikam zbliżenia z nim, zaczęłam się wstydzić swojego ciała, on nie wie o co chodzi i chciałby się ze mną kochać, ale ja teraz nie potrafię mu się pokazać, dotknąć :( co mam zrobić? powiedzieć mu o tym? zapomnieć? był już ktoś w takiej sytuacji? :(

Gość gość
jem obiad akurat także wiesz

Gość gość
może pogadaj po trzeźwemu? powiedz o tym...

Gość gość
To byl pijacki bełkot,daj spokój.A co,on podoba Ci sie w 100 %? Moj mąż wcale mi się nie podoba,patrzyłam na charakter a nie na urode.

Gość gość
Po pierwsze POROZMAWIAJ z nim o tym incydencie. Daj możliwość by powiedział co naprawde mysli. Ja po pijaku gadam bzdury, nie prawde :-D

Gość gość
Powiedziec mu. Przy czym ja bym Wytknela jego wady. To ze byl pijany i gadal byle co to nie jest zadne usprawiedliwienie

Gość gość_autorka_tematu
on zawsze jak był nawet lekko wcięty to mówił już wtedy wszystko to co myśli, nie wiem czy teraz miałby bredzić :(

Gość gość
ludzie pijani sa szczerzy , na trzezwo sie nie przyzna, powie ci ze przeprasza,rozbeczy sie ze glupoty gadal a ty w to uwierzysz

Gość gość_autorka_tematu
przepraszam ale ja nie ufam ludziom na tyle by jakies marne przeprosiny sprawily ze o wszystkim zapomne