Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pewnaa jestem

Ostatnie Tango na biurku..

Polecane posty

Pewna...to jest nas dwie :O Ewakuuję się.Wrócę potem :) Tylko tak jakoś teraz nie za bardzo...:) Guciu :) Tak naprawde to akurat pomarańczki spływają po mnie :) Do potem :)

Gość gość
Ira?..:-o Sil skarbie tylko nie pisz,że odchodzisz.

Sil-tylko nie jak krople deszczu, bo uwypuklą to i owo :-) Takiej przyjemności im nie dawaj hahaha

Pewna- nie rozkleisz się..... Postaram się, byś się nie rozkleiła :-) U mnie tez sie zacina...Przez ta pogode moze?

ja szybciej dzisiaj zmykam, tak ok. 16.00 bo do Wrocławia musze jechac dzisiaj Spałas dobrze ?

To jedź ostrożnie. Delegacja zapewne? Mój sen, hmm, jeżeli można go nazwać dobryn. To tak dobrze:)

Pewna- nie psujesz nam nastroju dupawo sie tylko czuje, ze Tobie nie potrafie poprawić Ale sie postaram :-)

To ta ponura aura.Gdy szaro,buro i ponuro to i myśli czarniejsze są :( Jeszcze jak wisi nad głową problem,to już masakra :O Jutro będzie nowy i dla niektórych pewnie lepszy dzień:) Wiec Pewna! Wypinamy co się da i do przodu ;) Gucio hehehe z kobietami to ciężki kawałek chleba.Macie przewalone :classic_cool:

Sil-po co czekac do jutra ? jak nie lepszy dzień, to chociaż popołudnie i wieczór :-) O tak....wypinajcie, wypinajcie.....i widzisz ? Od razu lepiej....jak nie na duszy, to dla oka ....hahaha

Gość gość
Pozdrawiam piekny Wroclaw:)

Pewna.....trzymam Cię za biodra.....jestem tuż za Toba.....

Jak wypinać to tylko dla kogoś:) Byle nie na kogoś,bo to już nie zawsze miłe jest :) Wiesz Guciu co dobre ;) Sama bym bioderkami Pewnej potarmosiła :D

Sil-trójkącik ? No tak....Pewna dzisiaj bez energii do zycia....więc zatrzepotanie bioderkami dobrze zrobi :-) Zgadzam się z Tobą - wypinać dla kogoś, a nie na kogoś..... ale jak ktoś ubliża.....to wręcz wskazane :-)

Gość gość
Jak można Wrocław pozdrowić na kafe?:O

Guciu :D a co Tobie tak trójkącik chodzi po głowie? Nie nadaję się do trójkątów i wielokątów:D Zbyt zaborcza jestem:classic_cool:

Gromi hej 👄 A tak przy okazji,pamiętajcie o swoich Mamach :) Święto dzisiaj mają 🌼

Tydzień ma 168 godzin. W pracy od soboty spędziłam z dniem dzisiejszym 58 godzin. Jeszcze trzy dni po 12 ha to jest 36...58+36 =94 godziny. W domu spędziłam i spędzę 74 godziny:O reasumując. Opłaca mi się zamieszkać w miejscu pracy. Dobrze, że weekend mam wolny. Jupiii..

Hej Gromi :-) aleś dzisiaj nas przytrzymała :-) Sil - też nie lubię trójkątów oddać się cały jednej i mieć jedna tylko dla siebie :-) Nie wiem, jak można się w 100% zajmować jednocześnie dwoma, czy dwiema :-)