Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważacie że chudsza dziewczyna zawsze jest atrakcyjniejsza

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat, 167 cm, 54 kg, moja kolezanka i równieśniczka ma 173 cm i waży 51 kg. Dla mnie nie ma znaczenia, kto ile waży itd, uważam że zarówno te chudsze dziewczyny jak i okrąglejsze są piękne. Natomiast moja koleżanka przez dłuższy czas wpędzała mnie w kompleksy ( na szczęście teraz już jej się to nie udaje, uważam że przesadna chudość wcale nie jest sexy ), twierdziła, że nawet jestem szczupła, ale faceci wolą chude nogi, im chudsze tym lepsze, a ja mam normalne , nie wyglądają jak u Anji Rubik. Do tego uważa że tyłek nie powinien ani trochę wystawać, powinien być płaski tak samo jak brzuch , jedynie cycków mi zazdrościła bo ja mam rozmiar 70 C a ona A Myślałam ,że tylko ona gada takie głupoty ale okazało się że faceci rzeczywiście częściej interesują się strasznie chudymi laskami ;D

Miałem po kilku związkach z normalnymi dziewczynami bardzo szczupłą dziewczynę (160cm 42kg). Ma to swój ogromny urok.

Gość gość
Czyli chudsze jednak lepsze? :(

Dla mnie tak, ale to nie jest jakieś konieczne, żeby dziewczyna była tak szczupła.

Gość gość
Moja ma krzywe nogi tak.zw.iksy nabijam się z niej codziennie,często smierdzi bo jest żydówką i btzydze się nią chociaż bardzo udaje ze ja kocham,a ta ktretynka wierzy mi jak nikomu!. Piotr weterynarz.

Gość gość
Nie zawsze. Są bardzo ładne chude kobiety ktorym t chudość pasuje, ale sątakie ktore wyglądaja jak taki kij od szczotki i są brzydkie. Czasem dziewczyna o delikatnie krąglejszyhc krształtach jest zdecydowanie ladniejsza niż tego typu chuda szkapa .

Właśnie ta moja mimo małej wagi nie była chudzielcem, nie była deską i miała całkiem pokaźną pupkę :) ale nie ma co sobie robić kompleksów, normalne kobiety też są ładne, mają inne zalety w swojej budowie.

Gość prawictwo pospolite 137
ty ważysz odrobine za dużo , a twoja koleżanka za mało

Gość gość
faceci rzeczywiście częściej interesują się strasznie chudymi laskami ;D . Faceci, a raczej młodzi chłopcy może tak, ale mężczyzna juz nie. Gusta sa różne, sa wielbiciele chudych, sa wielbiciele pulchnych, jednak większość facetów wybierze kobietę , która nie jest utuczona, ale też nie ma figury nastoletniego chłopca ani małej dziewczynki bez piersi i tyłka. Ja osobiście lubię jak kobieta ma jakiś biust, posladki, ale też jest zadbana i widac ze trochę ćwiczy, bo jednak kobieta to kobieta a nie kolega Zdzisiek , czymś sie musi róznić

Gość gość
twierdziła, że nawet jestem szczupła, ale faceci wolą chude nogi, im chudsze tym lepsze, a ja mam normalne szczupłe nogi tak, ale nogi , w których łydka i udo maja taka sama grubość wygladają obleśnie- jakby panna miała za chwilę sie połamać na kawałki. I zazwyczaj te chude wygladają na krzywe

powinnaś ważyć 52 kg a kolezanka powinna ważyć 53,5 kg wiec oboje nie macie racji ona wazy 1,5 kg za mało , a ty o 2 kg masz za dużo . Wage sprawda sie zawsze bez ubrania.

Gość gość
prawictwo, a ja mam 160 cm wzrostu i ważę ponad 60 kg i mam w swojej monstrualnie dużej d... to co uważasz za prawidłowe

co do nóg , to jest prawda , ze szczupłe są atrakcyjniejsze od grubszych .. Ale do pewnego momentu .to się sprawdza bo jesli ktos ma zbyt szczupe uda , to juz wtedy one robią sie patykowate i małozgrabne .. Zgrabne nogi są szczupłe , ale nie sa patykowate panna ktora waży 46 kg ma patykowate nogi i to wygląda zle TA dziewczyna niżej ma zgrabne nogi https://www.youtube.com/watch?v=pJ5A7kXSSng

czyli jesli masz 48 cm w udzie to jest bardzo dobrze ale jesli masz tylko 43 cm w udzie to jest bardzo zle Podobają nam sie szczupłe zgrabne nogi , ale nie patyki które mozna polamac .. wiele modelek ma takie patyki wkleje zaraz takie

waga rzecz względna, naprawdę. Mam mega, mega zgrabną koleżankę, która przy wzroscie 170 waży 62kg, naprawdę. A jest mega laską. Zgrabny tyłek, przezgrabne nogi- nie ma faceta, który by się za nia nie obejrzał.

Gość gość
Przeciez ona nie ma ud na tym zdjęciu, raczej patyki. To jakaś bzdura,że mężczyzni wolą chude kobiety. Ja jak widzę chudą dziewczynę , to mam wrażenie że się zaraz złamie, jakoś mnie to obrzydza. Za to kształtna kobieta mnie pociąga, z takimi tez jest najlepszy se ks. Dla mnie to idealna figura : https://www.google.pl/search?q=carmen+electra&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=zOFdVebQOIGssAGQzoEg&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=dulce+maria+sexy&imgrc=yYM7v1GVuiQYjM%253A%3BzT89cSOWbbW_bM%3Bhttps%253A%252F%252Ffusiontribal.files.wordpress.com%252F2008%252F07%252Fdulce-maria-rbd_02.jpg%3Bhttps%253A%252F%252Ffusiontribal.wordpress.com%252F2007%252F12%252F05%252Fsexy-wallpaper-s%252Fdulce-maria-rbd_02%252F%3B1024%3B768

Gość gość
Co wy chrzanicie ja mam 164 cm wzrostu i wazę 60 kg i facetom się bardzo podobam :) Mam 32 lata a ostatni to nawet dwóch gimnazjalistów jadących skuterkami na mnie trąbili i się oglądali :)

Gość gość
Tak faceci wolą szczupłe niestety. Twoja koleżanka nie jest szczupła, ona jest chuda jak patyk, młodym chłopakom się takie dziewczyny podobają, ale po 25 faceci przestają lubić patyki. Ty jesteś normalnej budowy i tak trzymaj. Jesteś szczupła i nie daj sobie wcisnąć ze jesteś za gruba.

Gość gość
A ja miałam 20 facetów i jeden z nich wolał mnie szczupłą okazał się pedofilem a drugi socjopatą:P Reszta nie chciała szczupłych i byli normalni i mieli większe interesy niż tamci:D

jak wcześniej pisałem obwód w udzie powinno byc około 47-49 cm i to jest wartośc prawidłowa 55 cm w udzie to za dużo , a 45 cm to za mało na tym opieraj swoją wagę najzgrabniejsze uda zawsze mają od 47 do 49 cm Taka jest prawda

Gość gość
Autorko, TY jesteś szczupła, ona jest po prostu chuda i pewnie dlatego próbowała wpędzać Cię w kompleksy. Poza tym ile ludzi tyle opinii, jednym podobają się długie, chude nogi, inni wolą większe uda ;)