Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowej odwaliło

Polecane posty

Gość gość

Kiepsko z naszymi finansami ,a ona truje mi dupę,że moje dzieci powinny pójść do pracy (mają po 16 lat). Mnie tez się czepia ale ma tez pretensje że swojemu 10letniemu synkowi kupiłam batonika, bo jak stwierdziła "nie masz pieniędzy to nie kupuj". Za to mój mąż pali, wydaje na alkohol i od wielu lat nie pracuje, kradnie i żeruje na mojej rodzinie. Jak pozbyć się tej wiedźmy?!

Gość gość
Ale razem mieszkacie?

Gość gość
Prawie 17 lat. Teściowa nie mieszka z nami ale dzwoni i przyjeżdża z resztą rodziny i jeszcze opowiada to wszystko obcym.

Gość gość
Na jej miejscu też tak bym ci powiedziała. Jesteś rozrzutna, nie potrafisz oszczędzac. To tobie odwaliło.

Gość gość
1,5zł dla dzieciaka a on wypala fajki za 15zł i to ja jestem rozrzutna?! A co ja mam mu powiedzieć? Że tatusiowi nie chce sie pracować i jara papierosy a ty sobie zarób? co za forum.

Gość gość
olej to, to forum jest p**********e i nie ma co się tym przejmować

Gość gość
Tobie ofwalilo.

Gość gość
Ja to bym się go pozbyła i pozwała o alimentry a nawet jesli nadal byście mieszkali to możesz go pozwać, nie łoży na dzieci to sąd go zmusi i wreszcie ruszy tyłek do pracy:) Ale ja to bym nie wyrobiała z takim, tez tak miałam, a jak pracował to mój boże klękajcie narody i ścielcie dywany bo on pracuje ha ha ha ha i zarabia na rodzinę i powinnam allahy mu bic codziennie o wschodzi i zachodzie słońca :)

Gość gość
widzę że ostra patologia. mam zabrać dziecku bo stary musi jarać szlugi? Ja pracuje na tego nieroba, narobił długów, nic nie płacił i mam nadzieję że to spłaci,ale nie wiem jak go zmusić.

Gość gość
Autorko,tobie odwala od dawna a nie tesciowej.Żadna normalna kobieta nie będzie pracować na męża pijaka ,by dawac mu jeśc i na papierosy. Poza tym co to za przykład dla dzieci które patrzą na tę patologię.

Gość gość
Wywal darmozjada po co Ci on