Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iść czy nie iść będzie jego była.

Polecane posty

Gość gość

Dostaliśmy zaproszenie na grilla, mamy miesięcznego synka. Na imprezie będzie była mojego męża. Iść sama z mężem, iść z mężem i synkiem czy lepiej zostać w domu i puścić tylko męża ?

Gość gość
Ale masz dylemat.Jak chcesz iść to idż tylko z mężem,albo wcale.

Gość gość
Z jednej strony mam ochotę iść, ale z drugiej strony - będzie jego była.

Gość gość
No i co z tego? Idz i pokaz, ze teraz to twoj maz, to twoje terytorium. Jak pojdzie sam, to jeszcze tamta sie do niego przyczepi, a stara milosc nie rdzewieje.

Gość gość
Jejku a co ty z nim miesiąc jesteś? Rok? Chyba dużo dłużej skoro macie już dziecko. Układa wam się, jesteście małżeństwem to co cie jego była sprzed wielu lat obchodzi? Każde z nich poszło w swoją stronę. Jeśli masz ochotę- idź ale miesięcznego dziecka bym nie brała bo i po co jak mały pewnie ciągle na piersi wisi jeśli karmisz.

Gość gość
Nie karmie juz. Właśnie myślałam,że weźmiemy go tak do 8, a później zawiedziemy na mamy męża. To była trochę szczeniacka miłość, bo męża poznałam kiedy miał 20 lat, a ja 19.

Gość gość
sama na pewno go nie puszczaj,idz razem z nim i pokaz jaka jestes z******ta:D i nie pokazuj zazdrosci

Gość gość
Jak mam niby pokazać,że jestem z******ta ?

Gość gość
zrób sie na bóstwo i idź z mężem i synkiem :D

Gość gość
ubierz sie fajnie,badz wesoła,równa babka:) i naet z nia mozesz pogadac:)

Gość gość
jak twoj maz moze rozwac pojscia tam gdzie bedzie jego byla??? oO Masakra

Gość gość
Mamy wspólnych znajomych. A dziewczyna bliskiego kolego mojego męża przyjaźni się z jego byłą. Na tej imprezie będzie większość naszej znajomych. Ma się zacząć grilem, a później mamy iść do Clubu. Mały idzie spać ok. 20- 20.30. Zastanawiam się nad opcją, żeby zawieść do go babci przed 20 tam dostanie butle, no i następne karmienie ma ok 24 babcia mogłaby mu butelkę dać, później 4 no i 8. Zastanawiam się czy zerwać go przed 24 czy zostawić go na noc ?

Gość gość
przy miesięcznym dziecku nie chodzi się na imprezy !!

Gość gość
Jak mialam miesueczna corke tez mialam zaproszenie ba grila a pozniej impreza. Malej nur bralismy bo i po co? Gril byl na dworze to niby byl maj ale pogoda jest jaka jest a o 19-20 jest chlodno wiec mala zostala z babacia tez nie karmilam piersia. My wrocilismy nad ranrm a dziecko okolo poludnia mielismy w domu. Mala ma teraz 1,5 roku a my juz kulka razy wychodziismt na noc. Tylkovteraz na donowki mala idzie z nami a o 20 di babci jedzie. Babcia zadowolona wnusia tez i my tez. Dziecko to nie niewolbictwo jesli babcia chce sie nim zajac to dla todzicow lepiej jak spedza cAsrm noc sami. Nie mowiac o tym ze sex jest lepszy. Bo mala ma swoj pokoj ale jak jej bue ma w domu to wiadono mozna poszalec bardziek:)