Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćówa

Moja przyjaciółka nie ma żadnych pasji

Polecane posty

Gość gośćówa

Ja np lubię czytać, moją pasją są góry.Czekam tylko żeby iść i tym żyję.Kocham podróże i fotografie, wszystko mnie interesuje, lubię sport, bieganie, rower, basen a Ona nic,zupełnie nic.Nie ma celu nie dąży do niczego, jeszcze czasami jak ją wyciągnę na rower czy w niskie góry to pójdzie a tak to siedzi i nic nie robi, mówi że się nudzi a tyle rzeczy można robić.Trochę mnie to wkurza i dziwi jak można nie mieć pasji :O znacie takie osoby?

Gość gość
Jakie lubisz góry Tatry czy Bieszczady a może gdzieś indziej lubisz chodzić?

Gość gość
od zawsze tak ma? Może ma depreche

Gość gośćiówa
Tatry <3 ale lubię wszystkie :)

Gość gośćiówa
Od zawsze tak ma, po prostu nie ma zainteresowań, jedynie picie piwa w wolnym czasie.Ja też lubię zimne piwko ale bez przesady :O

Gość gość
Jak lubisz Tatry to polecam fajne trasy w Tatrach na Słowacji. Jest niewiele drożej ale za to mniejszy tłok uważam że warto się wybrać.

Gość gośćówa
Dziękuję wiem ;) mam rzut beretem na Słowację, nie ma tam takich tłumów jak u nas .Trochę już zeszłam Tatry Słowackie i uwielbiam :)

Gość gość
jej życie, jej sprawa. mnie właśnie wku/rwia moja nadaktywna koleżanka. zostaw ją w spokoju.

Gość gość
a może ma pasje, o których nawet nie wiesz, a że się nudzi no cóż każdemu się zdarza. nie powinnaś się wtrącać. co to za moda, by komuś mówić jak ma żyć

Gość gośćówa
Akurat wiem wszystko o niej bo każdy wolny czas spędzamy razem, dziwi mnie tylko jak można tak żyć bez celu, ale oczywiście to jej sprawa :)

Gość gość
Ile masz lat, że jeszcze robisz znaczek "<3" ?

Gość gość
AKurat wiek nie ma znaczenia a znak "serca" można robić w każdym wieku, akurat pomyliło mi się z FB

Gość gość123456789
Ja lubię chodzić po górach i robić wycieczki i do tego zaraziłam przyjaciółkę, a ona zaraziła mnie miłością do gier ;p ostatnio pobieramy nowości z takiej strony: http://pobierzgry24.pl/o-nas/ i mamy super zabawę ;p fajne jest to, że są tu nowości, dema oraz pełne wersje najnowszych gier.