Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nie umiem się przełamać

Jak poderwać dziewczynę , która mi się podoba , ale jej nie znam

Polecane posty

Mam 14 lat i od jakiegoś tygodnia strasznie podoba mi się dziewczyna z innej klasy ... Tylko największy problem polega na tym , że w ogóle jej nie znam i jak chce do niej zagadać to nie mogę się przebić bo cały czas jest na przerwie z koleżankami , proszę bardzo o szybką pomoc ! Pozdrawiam

Gość gość
dobre, zacznij od poznania i stosunków koleżeńskich, bo twój ideał może okazać się baba jagą zaklęta w księżniczkę

Gość gość
jesteś bardzo młody. Polecam ci zagadać do niej, o byle czym, o lekcjach, o zajęciach, o tym co się dzieje w szkole, o nauczycielkach, poznaj jej otoczenie i się zakoleguj z nimi, a potem z nią. No i nastepnie jak ja poznasz troszkę to zapytaj się czy gdzies z tobą wyjdzie, na ciastko, pizze, do kina, albo jak akurat będzie jakies wydarzenie typu koncert zapytaj się czy chce iść, albo na wycieczkę rowerową...coś takiego. Kombinuj bo potem będziesz żałował. Ja jestem 10 lat od ciebie starsza i na przykład jak mi sie podobał facet ze sklepu muzycznego to wiecznie chodziłam tam coś kupować i go zagadywałam o instrumenty, jakies takie rzeczy, a potem mówiłam, że wtedy nie mogę przyjść bo mam zajęcia na studiach, a studiuję to i to i mu opowiadałam coś o sobie i tak krok po kroczku. Potem sugerowałam, że gdzieś idę ze znajomymi, czy on też by chciał i wtedy jak facet jest zainteresowany to sie zgadza. Co prawda w moim przypadku ja odwaliłam całą robotę, a w twoim przypadku ty masz odwalić robotę, ale koniec końców mam nadzieję, że ci się uda.

Gość gość
najpierw skoncz szkole gimbusie:O a potem zajmij sie podrywaniem

Gość gość
18.41 haha :D