Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głuche telefony

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry , pisze z problemem. Wiem że wydaje sie błachy , jednak dla mnie jest on poważny. Otóż od kilku dni codziennie miewam głuche telefony. Chodzi o telefon stacjonarny , bez wyświetlania. Dzwoni conajmniej 6-7 razy dziennie nie licząc 2 a czasami 3 w nocy . O odłączeniu telefonu nie ma mowy. Co robic ? mam w domu małe dziecko , któremu to bardzo przeszkadza. Gdy odbieram nie słysze absolutnie nic , jakbym przyłożyła tel do ucha. Co robic ,?

Gość gość
są trzy możliwości: 1. ściszaj telefon na noc, 2. zgłoś to do operatora sieci albo/i na policję, 3. załatw sobie wyświetlacz i baw się w detektywkę.

Gość gość
No niestety często się tak dzieje przy tel stacjonarnych . Ja mam to samo . Po jakimś czasie to ustało ale nadal od czasu do czasu mam takie tel . Wydaje mi się że to naciągacze . U mnie tel jest zarejestrowany na ojca i jak ja odbieram to jest cisza . W nocy też były takie telefony . Ja czekam aż skończy się umowa i napiszę ojcu rezygnację z tel stacjonarnego . Lepiej mieć komórkę . A nie masz jak wyciszyć tel . ?

Gość AnkaTyczek
Jeśli wyświetlał Ci się numer to trzeba było sprawdzić go na stronie infonumer pl!Mnie już dwa razy udało się sprawdzić kto do mnie wydzwaniał...