Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga olga olga

czemu mężczyzna

Polecane posty

Gość olga olga olga

Łapie się za brodę czyli chodzi mi o to ze;-) mój kolega z pracy podsłuchiwał moja rozmowę telefoniczną ja byłam w osobnym pokoju i myślałam ze go nie ma... I zaczęłam rozmawiać z facetem którego poznałam przez czat o różnych rzeczach i sprawach intymnych tez:-D mówiłam co lubię i jak:-) w ogóle o wszystkim. I myślałam ze nikt tego nie słucha potem się skapowałam ze on to wszystko ta cała rozmowę słyszał:-/ jego zachowanie tez go zdradzilo... Myślał ze go nie widzę jak wychodził z pokoju a ja się odwrucilam i go lukłam:-) idą dziwnie sie trzymaj za brodę oczywiście nie jakas krzaczasta:-D ale dziwnie tak o czymś zamyslal i sie za nią trzymal i masowal :-) za jakies 5 dni taki dziwny sie zrobil jakiś taki miły za miły:-D w pewej sytuacji chcial mi sie przypodobać.

Gość gość

Gość gość
Narobilas mu apetytu.:D

Gość gość
Też tak myślę,że chce czegoś...

Gość olga olga olga
W sumie tez tak pomyślałam po jego dziwnym zachowaniu i bycia miłym:-) asz zaczął słodzić za:-) tylko nie rozumiem jednego co to za mentalność jak mezczyzna trzyma sie za pod bródek idąc i sie śmiejąc:-D bo właśnie tak wychodził z pokoju:-)

Gość gość
Kolejny kretyński temat.

Gość gość
Sam,sama jesteś kretynka:-)