Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karma96

Czy on mógł się zmienić?

Polecane posty

Witam :) mam 19 lat, jestem z facetem (20 lat) od roku. Poznaliśmy się, gdy miałam 13 lat i od razu coś między nami zaiskrzyło, jednak wtedy nie mogliśmy stworzyć związku z wielu powodów. 4 lata temu on musiał się wyprowadzić do miejscowości oddalonej o 60 km od mojej.Jednak od początku naszej znajomości spotykaliśmy się ze sobą nie jak przyjaciele. Pomimo tego, że on przez te lata miał wiele dziewczyn, wszystkie je zdradzał ze mną, tylko ze mną, o tym jestem przekonana. Teraz trwamy w końcu w szczęśliwym związku, aczkolwiek naszły mnie rozmyślenia na temat jego przeszłości. Jest on coraz bardziej popularnym muzykiem i ma sporo fanek, które czekają tylko na jakiś jego ruch. Czy skoro kiedyś facet zdradzał swoje partnerki, to możliwe jest żeby tak nagle się zmienił i stał się całkowicie wierny?

Gość gość
Nutura czlowieka rzadko sie znienia.

Gość gość
Jesteś dumna że zdradzał swoje partnerki tylko z tobą. Brawo, masz medal?

Nigdzie nie napisałam, że jestem z tego dumna. Bardzo źle się z tym czułam, on do tej pory mówi, że przeze mnie ma tyle na sumieniu. aczkolwiek robiłam to z miłości, bo nie było mi dane z nim być.

Gość Heniuś
Faceci się nie zmieniają, z czasem tylko mogą mieć mniej lub bardziej wyj****e na mówienie babom tego, co one by chciały usłyszeć.