Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

efcyk

odchudzanie grupa wsparcia ;)

Polecane posty

Ja wlasnie wsuwam bulke z serem szynka pomidorem i ogorkiem :-) trening juz zaliczylam wiec trzeba teraz troszki odpoczac

Macie jakis dobry sposob na zakwasy? Tak mnie tylek boli ze hoho

hej laski, sorki za nieobecnosc ale ksiazka mnie wciagnela xD Po weekendzie kiepsko, u mnie dlugi weekend wiec i fuzo pokus i niestety uleglam, ale dzis juz jest dobrze. Wieczorem pocwicze bo w weekend zaniedbalam cwiczenia. ale na wadze bez zmian-to dobrze ;D dawno sie tak nie obzarlam slodyczami... co tam u was? Iza na zakwasy rozpuszczona lekko zcieta galaretka. Chociaz na diecie to nie bardzo. Pozdrawiam

Efcuk galareta z kurczaka czy slodka? Nie mialam czasu sie porozciagac po treningu i teraZ moje szanOwne 4litery daja sie we znaki

Gość slońce16
Hej dziewczyny ja trochę zaginiona. Wczoraj kupiliśmy auto wiec trochę załatwienia jest. Dziś byłam na grillu wiec nie do konca dietetyczne ale wieczorem idę biegać wiec Spale mam nadzieje ;) efcyk a co to za książka ?:) Izus mi na zakwasy zawsze pomagał basen...;)

50 twarzy Greya. 3 czesc czytam. Iza slodka galaretka. Ja mam nadzieje ze mlody dzis nie bedzie ze mna walczyl o sen, i uda mi sie go szybko polozyc i pocwiczyc ;) jak tam u Was laski?

Efcyk lecisz jak burza z tymi ksiazkami, Kupilam galaretke beZ cukru w zdrowej zywnosci :-) samo bialeczko :-) X Slonce jak idziesz na grilla to pozniej wypij miete przyspieszy trawienie X Ja wlasnie zabieram sie za kolacje czyli serek wiejski

ja melduje się że całkiem ładnie u mnie od niedzieli :) wczoraj zrobiłam 8 km niestety nie robie aerobów. A dziś pojdę na pare minut solarium żeby złapać lekką opalenizne przed latem. Przecież wkońcu się zrobi ciepło i nie zamierzam łazić w długich porach :D

dziewczyny założyłam nową grupe na vitalii i wysłałam wam zaproszenie. Tutaj wszystko fajnie, ale nie odpowiada mi to że każdy może czytać o tym co piszemy. Jesteście tylko wy dwie i Justyna. Czarnulki niestety nie dałam rady zaprosić i kleo tak samo:(

Gość gość
Słyszał może ktoś o produktach firmy pharmovit, naturalne i ekologiczne, zastanawiam się czy nie kupić i wspomóc odchudzanie. Znacie może tą firmę?

Gość kwiatuszek881
Moja koleżanka zakupiła pędy zielonego jęczmienia na https://greenbarleyslim.pl/ i jest zachwycona. Zgubiła już 6 kg w przeciągu miesiąca. Ja dopiero zaczynam i zobaczymy czy na mnie też tak zadziała.

Gość Mamuleńka
Od dawien dawna interesuje się błonnikami, kilka stosowałam i byłam zadowolona. O firmie pharmovit co nie co słyszałam, zainteresowałam się teraz produktem na odmlodzenie i lepszy wygląd skóry. pozdrawiam http://zdrowaznatury.pl/shop/12-odm%C5%82adzanie

Gość ruuda103
hej hej,witam po całym zaganianym dniu w strugach deszczu,dziś tylko trochę rosołu chlipnęłam i dwa gryzy zapiekanki,mam nadzieję że waga jutro na minusie będzie

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Hej kobitki Sorki za nieobecnosc ale mialam zawirowania :-) juz jestem i bede pisac czesciej

witajcie dziewczynki :) Melduje sie I ja ;) Wczoraj u mnie bylo w maire dietetycznie ( po za 1.5 lyz salatki z majonezem ) ale za to 80 min na silowni. Mam nadzieje, ze szybko spale to co nalapalam w zeszym tygodniu Milego dnia dziewczynki

Czarnulka pewnie,ze spalisz :-) X ja musze zlapac teraZ kg na plusie co wcale nie jest latwe,ale mysle ze weekend zryj co chcesz poskutkuje :-)

Gość sylwia4012
Na zakwasy bardzo dobre jest piwo z tym, że niestety kaloryczne. Dziewczyny co w ogóle myślicie o zakupie bieżni http://profitness.pl/2-bieznie#/ ? Czy któraś z Was, zna się na takim sprzęcie? Którą najlepiej by było kupić?

Gość ruuda103
jest dobrze:56,6; coś tam powolutku spada

Hejka jak po weekendzie? U mnie kiepsko waga nadal stoi. Trudno bede robic dalej swoje i tak diete bede miec do konca zycia. X Ruda jak ja zazdroszcze twojej wagi to nawet sobie nie wyobrazasZ

Gość ruuda103
teraz jest nieźle,ale 3 lata temu było 63kg,masakra

u mnie ta waga jest wkrzajaca bo ani w prawo ani w lewo do tego woda mi sie zatrzymala i nawet hydrominium nie daje rady

Gość ruuda103
Dziś kolejny dzień zmagań,czeka mnie koszenie trawy,więc kalorii trochę spalę,nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.Jakoś nie ogarniam jak to jest z tym zatrzymaniem wody,chyba nigdy tego nie doświadczyłam,a przynajmniej nigdy nie miałam takiego wrażenia...

Jak woda sie zatrzymuje to cialo puchnie. Widac to np po pierscionkach. Jak nie ma zatrzymania to sa luzne a jak jest to sa ciasne

Gość ruuda103
no ja to dzisiaj całą wodę wypocę,uff jak gorąco,a ja w ogródku pracuję,na szczęście apetytu nie mam przez ten upał

Gość ruuda103
ha ha,przypomniało mi się,że wczoraj widziałam moją niezbyt ulubioną sąsiadkę w górze od bikini,wyglądała jak świnka Pepa,fałdy tłuszczu jej zwisały na plecach,a zbyt dużo nie waży(ok 65kg może),dziwne to trochę było widowisko bo mi przeważnie w brzuch i tyłek idzie,a jej w plecy....ale motywację wzmocniło!

witajcie kobietki :) Dzis dziewczynki cwiczylam ok 70 min na silowni. Ruda tak to jest, przy roznych typach sylwetki tluszcz odklada sie w roznych miejscach. Czy bede bardzo niedyskretna jak zapytam Cie o wiek I wzrost ?

Gość ruuda103
167,a wieku nie podam bo stara du.. jestem,ha ha,nie ma to jak fala upału-apetyt o 50% maleje

Ruda, niech Ci bedzie ;) Wlasnie wrocilam z silowni. Przyznaje sie bez bicia, ze nie mialam ochoty ale wygralam ze swoim leniem. jak wam mija dlugi weekend?

Gość ruuda103
pracowicie i rowerowo,truskaweczki się zaczynają :)