Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość optymista z pomyslem

Do wszystkich cierpiacych facetow...

Polecane posty

...ja tez cierpie,kocham,umieram z tesknoty ale...nie bede skomlec do niej o tym...przejmuje taktyke pokazywania ze jest u mnie wszystko super i zamierzam byc takim super gosciem jakim jestem i bylem zanim ja poznalem chociaz bedzie to ciezkie do zrobienia...mysle ze wtedy ona bedzie mnje widziala w dobrym swietle jako radosnego optymistycznego faceta...i nie bede jej olewal...bede ja zdobywal dobrocia humorem pomocna dlonia...i wam tez dobrze radze-jak chcecie zdobyc ta swoją to zrobcie to w ten sam sposob...a wszelkie bolaczki wylewajcie tutaj,w tym temacie...damy rade chlopaki ;)

Gość gość
Powodzenia. Tylko uważaj,żeby się nie został ''kumplem'' do wypłakiwania się;)

Nie...tu nie chodzi o to...chodzi o to ze zle trafialem do tej pory i nie moglem jej zdobyc...znam ja dosc dobrze mysle i wiem juz chyba co robic...tak jak pisalem u gory...musze ja jeszcze lepiej poznac i bardziej sluchac...i wiem jak ja mile zaskoczyc,tak aby zaczela myslec o mnie...juz raz mi sie to udalo ale pozniej cos sie spiepszylo gdzies po drodze:( no ale coz...chwytam tego byka za rogi ;) kto jest ze mna???

Gość gość
A co się stało przestałes sie do niej odzywać i chcesz jej pokazać że Sobie świetnie radzisz czy jak?:)

Kurcze troche zagmatwana sytuacja...ale tak...to chyba moja wina...w pewnym momencie z pewnego powodu nie pisalem do niej z tydzien...od tamtej pory ona sie nie odzywa wogole...po tym tygodniu pisapem I dzwonilem ale cisza...kiedys z nie rozmawialem I powiedziala mi wprost ze nie bedzie mi odpowiadac na wiadomosci...wiec o co chodzi??? Czy chciala tylko spotkan na zywo??? Pogubilem sie w tym wszystkim:(((

Kurcze tak ja kocham mocno I cierpie...I chcialbym z nia spedzic reszte swojego zycia...tego jestem pewny w 200%~ach...wiele dla niej poswielem...naprawde...uwierzcie mi...ale z jej podejsciem nie pozostaje mi nic innego niz bycie wesolym podczas gdy serce krwawi:((( kocham ja tak mocno ze nawet pomimo tej dlugiej przerwy (5miesiecy) bez kontaktu nie przechodzi mi...rozumiecie??? To jest moja milosc zycia!!!

Musze ja miec...nie w lozku...przy sobie...na zawsze...