Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duda w jaki sposob obnizy wiek emerytalny? chyba kazdy bedzie musial doplacac

Polecane posty

Gość gość

500zl co miesiac

Gość gość
ch*j z emeryturami, staruchy zaczną szybciej wymierać, ch*j z nimi

Gość gość
obniży wiek emerytalny, da 5 stów co miesiąc na każdego dzieciaka, normalnie cudotwórca! a gdzie tu jeszcze kasa na świątynie, przecież bez tego się nie obejdzie! :) Duda cudotwórca prezydentem Polski! :D

Gość gość
skad on ta kase znajdzie na to wszystko? 500zl na kazde dziecko? kwota wolna od podatku? z drugiej strony komorowski ma racje w tej kwestii

Gość gość
jestes dnem z PO ? no to wal się :)

Gość gość
Bez radykalnej liberalizacji gospodarki niczego nie osiągnie. Wyższe podatki będą przyczyną coraz większej zapaści gospodarczej i niższych wpływów do budżetu.

Gość gość
Dlaczego akcyza na alkohol jest tak wysoka? dzialanie przeciw alkoholizmowi? ale to nic nie da! beda zule pic denaturat

Gość gość
jakby mało istotny problem :) powiedz mi jedno jak się wytłumaczy Sienkiewicz z " zlecenia spalenia budki Rosyjskiej" jak się wytłumaczy bieńkowska , z stwierdzenia że rząd miał w d...pie sytuację w górnictwie bo ...ach ! k****a :D nie mieli na to czasu hahahha "Były pieniądze, a oni, wiesz, pili, lulki palili, swoich ludzi poobstawiali, sam wiesz, ile zarabiali, i nagle pierdyknęło" OHHH jej ....PO mafia się zabawiła ! nie pierwszy raz kosztem podatnika ! na MILIONYYYYYYYY ! nie złotówki zatem MILCZ cwelu ! jak nie masz nic do powiedzenia !

Gość gość
takie "stenogramy" to ja sam sobie też mogę napisać, bez nagrań neich się pisodziennikarzyny pier/do/lą na stole

Gość gość
pierdo...l sie sam ty obrzydliwy zakłamancu ! taśy to PRAWDA ! ty szujo Powska !

Gość gość
to niech udostępnią nagrania w necie, jaki to jest problem, skoro je mają? a może jednak nie mają i to jest problem?

Gość gość
bosz ale prymityw :O kim ty chłopie jesteś ? masz komp i net w domu? i używasz odrobinę mózgu bo mi wstyd za ciebie :O

Gość gość
a do czego konkretnie pijesz, bo jak na razie to ty wyglądasz na typowego pisoagresora?