Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komor i PO obiecali że nie tkną podatków a podniesli to samo z wiekiem emerytaln

Polecane posty

Gość gość

ym. Tylko idiota może na nich znowu glosować. No bo jak wytłumaczyć że ktoś głosował 5 lat temu na inne obietnice a gdy ci zrobili dokladnie odwrotnośc tego co obiecali czyli de facto okłamali swoich wyborców , teraz ten samo ktoś popiera tych samych ludzi ktorzy go okłamali i zrobili inaczej? Trzeba być bardzo ogłupionym i ślepym lemingiem

Gość gość
ale skad duda wezmie pieniadze na to wszystko? dlaczego pomaga tym zjebom frankowiczom sami sa winni a nie biora kredyty w obcej walucie!

Gość gość
Socjaliści to zakłamane śmieci przy korycie.

Gość gość
skad ma brac pieniadze. To była UMOWA. Ktos zaczynal prace i mial emeryture dostac 7 lat wczesniej. NIe moze byc zgody zeby Panstwo zabieralo 7 lat zycia.

Gość gość
Lemingrad i tak nie zrozumie :D

Gość gość
Jak ja was кurwy nienawidzę i jak ja wami кurwy gardzę Jak ja się za was кurwy wstydzę gdy za granicę czasem zajrzę Jak ja się wami кurwy brzydzę jak ja was dobrze кurwy znam Jak ja się bardzo ludziom dziwię którzy wybrali taki chłam Wszystko do czego się dotkniecie od razu obracacie w pył Szarańcza przy was to jest bajka bo cały kraj już przez was zgnił Opasłe mordy, krzywe ryje кurestwo wszędzie tam gdzie wy Jak ja was кurwy nienawidzę jak chętnie bym z kałacha bił I nawet jak wam plunąć w twarz to wy mówicie że deszcz pada Jebаnа wasza partia mać co mi Ojczyznę wciąż okrada Nadejdzie kiedyś taki czas za wszystko кurwy zapłacicie W helikoptery wsadzą was i nigdy już tu nie wrócicie