Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lemingi nawet nie macie po co iść na II ture bo i tak Duda spokojnie wygra

Polecane posty

Gość gość
Jest nas zbyt wielu. Ludzi chcacych zmiany i glosujacych na Dude zeby Komor mogl uczciwie wygrac te wybory.

Gość gość
podobno byli dowdcy służb PRLowskich udzielili poparcia Komorowskiemu :O no normalnie żenadaa... Nikt przy zdrowych zmysłach na niego nie odda glosu

Gość gość
ja nawet nie znam nikogo kto by chcial na Komorowskiego glosowac. Wszyscy narzekają i mowia ze poprą Dude

Gość gość
Dacie już spokój ! Ludzie głosujmy na Dudę ! Co nam pozostało ? Nie bądźcie śmieszni ! przecież te złodzieje nie mogą pozostać przy władzy !

Gość gość
A osadzeni w Zakładach Karnych jak zwykle za Bronisławem...

Gość gość
dzieci w Polsce nie mają co jeść , nie mają butów do szkoły książek zeszytów a nieroby których utrzymują podatnicy mają się dobrze w pierdlu :O takie to są rządy PO i Komor**** ! dajcie spokój rzygac się chce !

śmiech na sali jak się czyta bandę nieudaczników :D A na co liczycie jak Komorowskiego zastąpi Duda? Na zmiany? Buahahahaha Zmiany będą, ale bez korzyści dla społeczeństwa bo, Duda już miał swój czas i znamy jego dokonania. No ale cóż. :D Tak na marginesie dodam, że jak Lemingi wyjadą, to nie wiem kto da wam pracę :D Bo niestety, ale 80% lemingów to przedsiębiorcy. To wspaniałe uczucie wiedzieć, że żenujące wasze komentarze, nic nie wnoszą, ani dla zmian, ani do waszego życia :d

Gość gość
Duda" mial juz swój czas " a kiedy ? To Duda spał pięć lat w pałacu prezydenckim ? :-)

Gość gość
Czas tych nieudaczników nieubłaganie dobiega końca.

Gość gość
Tylko idiota glosuje na WSI kmiota... TYLKO DUDA!

Gość gość
A ja Wam powiem, że mimo iż głosuję na Komorowskiego to już nie mogę się doczekać aż wygra Duda. Wasza mina za rok lub dwa jak się obudzicie i zobaczycie kogo wybraliście - bezcenna :) I żeby nie było to nie mam nic do samego Dudy. Jakby startował z ramienia innej partii to może i bym była mu przychylna, ale Prezes JK już zaciera rączki...

Gość gość
a niech zaciera raczki co mnie to obchodzi? grunt zeby mina Komora i jego kolezkow byla zdziwiona gdy koryto sie im zacznie oddalac:D niech sobie teraz jarek z Macierewiczem troche sie popasa przy korytku:) a co? ryzemu, wiesniakowi, chujowi od kamieni i dziwce od klimatu mozna a nawiedzonemu Jarkowi i Macierowiczowi choremu czlowiekowi z urojeniami juz nie wolno? troche spraiedliwosci:P

Gość gość
Głosuje na Pana Dode choć nie jest z mojej bajki. Ważne żeby odsunąć POstkomunistów od koryta bo się rozbrykali i kradną już na bezczela w biały dzień.

Gość gość
Oczywicie że glosuje na Dude choc nawet w polowie nie jest z mojej bajki , o ale Komor to jest porażka :O

Gość gość
@ gość dziś , Mina na pewno nie bedzie tak jak po 7 latach (nie)rządów PełO .

Gość gość
Co racja to racja, za PiSu zdecydowanie czuło się więcej grosza w portfelu niż teraz. Na pewno nie zagłosuje na Komora :O

Gość LEMINGOWSKY
I dobrze. Bo nie chce mi się iść :) Wole pogrillować z innymi lemingami i popic browary:)

Gdyby nie takie durne tematy, zakładane przez półgłówków z PiS-u, to nikt, by mnie w tą niedzielę, na wybory nie wygonił :D :D :D. x Swoją GŁUPOTĄ :D, robicie dobrą robotę dla Komorowskiego :D. Powinien Wam podziękować :D :D :D.

Gość gość
misio1 nie łżyj bo ty od dawna deklaruejs sie jako leming czyli goracy zwolennik PartiiOszustów (PO)

>>>misio1 nie łżyj bo ty od dawna deklaruejs sie jako leming czyli goracy zwolennik PartiiOszustów (PO)<<< x To, co napisałeś potwierdza tylko Twą GŁUPOTĘ :D :D :D. x Nigdy nie chwaliłem PO, ani Komorowskiego. Ja tylko wiem, co potrafi PiS :( :( :(.

Gość gość
tak TY WIESZ bo wmawia ci to tvn i inne takie ;)

>>>tak TY WIESZ bo wmawia ci to tvn i inne takie<<< x To muszą mieć SUPER-MOCE :D :D :D, x bo ja od pięciu lat TV nie oglądam zupełnie :D :D :D. x Co polecam Wszystkich, mającym kłopoty z zaśnięciem :D :D :D.

Gość gość
misio1 leć leć na wybory. Tylko po co jak po 21:00 zrzednie ci mina :( hi hi hi

Gość gość
Nawet lemingowe sondaże na to wskazuja. Skoro teraz sa wyrownane to Duda wygra z kretesem. Skoro wygrał I turę gdzie snuto wygrana Bredzisława od razu w I turze HA HA HA HA

Gość gość
Lemingi pojda bo TVN24 ich wyrocznia daje im nadzieje sondażowe ze moze jednak sie uda:D hehehe choc w necie Duda wszedzie kolo 70%popracia :D

Gość gość
Ja zagłosuję na Bronisława Komorowskiego. A wam, PiS-owska swołyczo, wapno do dołu i Dobranoc :) Jak wygra Duda, czeka was wyjazd na pakach STAR-ów na wschód Ukrainy.

Gość gość
strasz strasz lemingu :) twoj glos sie nie liczy bo na 1 twoj marny glosik idzie 5 na Dude :)

Gość gość
I tak powoli kończy sie POstkomuna

Gość gość
nie znam nikogo kto glosowalby na Komorowskiego...

Gość gość
i bardzo fajnie :)