Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naturhouse Przemyśl Opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś może mi cokolwiek powiedzieć na temat tej placówki? Chciałabym zwrócić się do nich o pomoc w odchudzaniu. Domowe sposoby mnie przerosły, a Naturhouse tak pozytywnie się reklamuje... Co myślicie w ogóle o ich metodzie i czy efekty faktycznie są takie super?

Gość gośćsylwia
Dużo chcesz schudnąć? Moim zdaniem Naturhouse jest godne zaufania. Mam koleżanki, które skorzystały tam z pomocy i są zachwycone - zresztą wyglądają zabójczo. Dietę dostosowują indywidualnie, do tydzień są kontrolę u dietetyka, do tego dopasowana jest suplementacja, więc dlatego efekty są takie jakie są.

Gość gość
Ja byłam z tego punktu bardzo zadowolona. Głównym atutem moim zdaniem jest to, że do klienta podchodzą indywidualnie i starają się dostosować dietę do jego potrzeb. Ważną rolę odgrywa również proces stabilizacji wagi ;) A tak poza tym przyjmuje tutaj Pani Agnieszka, która jest świetnym dietetykiem - moim zdaniem ;)

Gość gość
Jestem po pierwszej wizycie i zapowiada się dość ciekawie. Pani Agnieszka jest świetnym dietetykiem i potrafi rozmawiać z drugim człowiekiem. Doceniam i nie mogę doczekać się efektów :)

Gość gość
Eh, jestem po pierwszej wizycie :P Ogólnie fajnie, miła atmosfera... ;D Szczerze mówiąc jestem tak zmotywowana, że nie mogę doczekać się efektów :) No , ale jak to Pani Agnieszka Solarz powiedziała : Wszystko na spokojnie :) Ktoś też zaczął odchudzanie w tym punkcie?

Gość gość
Ja mam zamiar zacząć od września, ale mam pełno obaw, czy aby na pewno dobrze planuję... Co jak wydam kasę i nic z tego nie wyjdzie? A z drugiej strony mnie motywuje moja znajoma, którą ostatnio widziałam na ulicy - ona też się odchudzała z Naturhouse...