Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci was podrywają na ulicy, cmokają za wami, trąbią itd?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja nie jestem brzydka ( mam faceta i to nie pierwszego), ale moja koleżanka, która nie jest jakas pieknością, ot normalna z niej dziewczyna, uważam, że nie wygladam gorzej od niej twierdzi, że co chwile jej się to przydarza i tak pytam z ciekawości czy ściemnia czy mówi prawdę? Tylko szczerze odpowiadajcie

Gość gość
za mną mówią: ale ci.pka, bo w upały nigdy majtek nie zakładam Jola

Gość gość
Tylko w Italii. Tu w kraju sporadycznie, może dwa razy w miesiącu, z tymże nie nosze krótkich spódnic, obcasow itp.

Gość gość
No własnie ja pytam tutaj w Pl

Gość gość
Podryw na ulicy w kraju i nie od pijaka zdarzył mi się może trzy-cztery razy .

Gość gość
Jesli ubiera sie jak d***** to pewnie tak. Owszem,ogladaja sie,czasem zaczepeia,ale nic wiecej.

Gość gość
Zdarza się, ale nie tak bardzo często. Np tej na ulicy podrywało mnie 2 facetów, ktoś zatrąbił raz ( generalnie to rzadko się zdarza bo mieszkam w większym mieście), plus było kilka takich niewinnych "zaczepek grupek facetów np jakieś gwizdania, cmokania, teksty w stylu " fajna laska". Zagranicą zwłaszcza w poludniowych krajach jakoś faceci maja wieksza odwage jak u nas. Czesto zdarza mi sie, że facet mi sie przypatruje ,ale nie podchodzi

Gość gość
A to co opisałam powyżej to sie zdarzyło tej wiosny. zima jakoś nie jestem podrywana, wiosna i latem owszem ,ale tak jak pisałam to nie jest np codziennie, raz na jakis czas

Gość gość
Tak, ale i tak uważam się za brzydka...

Gość gość
Niestety tak ... a najczęściej jak mijam rusztowania z budowlańcami co remontują elewacje. Koło mojej byłej pracy non stop był jakiś remont elewacji kamienic i dzień w dzień słyszałam cmokanie za sobą, aż któregoś dnia nie wytrzymałam, a byłam już wnerwiona przez inna osobę to owy amant dostał opierdziel na czym świat stoi. W zeszłym tygodniu tez w tych okolicach szłam do lekarza (bo jestem w ciąży) to usłyszałam, że mój ginekolog to ma dobrze i by się nie jeden na jego miejscu chciał znaleźć ... myślałam, że wyjdę z siebie i p*****lnę w pół. w tym tygodniu tez miałam tamtędy iść i na samą myśl już mi się gorąco robiło i miałam nerwa... nawet już wymyśliłam jak dać im popalić i mieli by rozrywki na kilka dni ale na szczęście ich byli grzeczni i papy nie otwierali.

Gość gość
:-D

Gość gość
mi się zdarza, nawet w sumie często, ale głownie są to jacyś budowlańcy, ostatnio modernizowali mi osiedle więc słyszałam to codziennie

Gość gość
a trąbią głownie jak gdzieś idę z koleżanką, obojętnie jaką, ale chyba dlatego, że jesteśmy we 2