Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż wszystko powtarza swojej matce

Polecane posty

Gość gość

Wszystko co dzieje się u nas w domu, kto co powiedział, co my myślimy, co robimy, nasze intymne sprawy między nami, o wszystkim mówi matce! Ona do mnie dzwoni dlaczego my się nie kochamy, dlaczego ja jej nie lubię, dlaczego jej syn jest smutny bo brakuje mu seksu. Mówi o wszystkim o relacjach między mną a naszymi dziećmi, o każdej prywatnej nawet sprawie dzieci które są dorosłe. Sam nic nie robi, jest bezrobotny i wyłudza od czasu do czasu pieniądze od niej. Ona z resztą nie lepsza, gada raz tak , raz tak. Najpierw gada na niego, potem gada na mnie i tak w koło. Sama bez przerwy się wtrąca we wszystko,mówi że nie ma seksu a sama jak poskarżyłam się jej że mąż od wielu lat nie składa mi nawet życzeń na urodziny powiedziała "a to dla ciebie problem?!jak nie chce to niech nie składa".

Gość gość
Coraz bardziej marniejsze te prowokacje... 0/10

Gość gość
Masz dorosłe dzieci to co Cię trzyma przy nim? Wykopałabym do matki

Gość gość
Kredyt który on zaciągnął na dom kilka lat temu i mniejsze które sam wziął,na dodatek jestem już stara i schorowana i nikt mnie nie zatrudni, nie jestem zdolna do samodzielnego utrzymania a mam jeszcze małe dziecko.

Gość gość
Trudna sytuacja. Może nie pozwalaj mu na rozmowy z mamą sam na sam.

Gość gość
Mówiłam mu ale on od wielu lat do niej jeździ kiedy tylko ma ochote, mówi ze do pracy a jedzie do niej, czesto u nich nocuje.