Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Manifest wkurzonego wyborcy

Polecane posty

Gość gość
Niezłe. Może ludzie się obudzą.

Gość gość
Na marszu niepodległości takie same prowokacje.

Gość gość
Teraz widzicie jak zachował się Komorowski z flagą PO, to było zaskoczenie dla niego. Miotał się przerzucał do dziennikarki. Czyli wyrzucił flagę swojego ugrupowania, które finansuje jego kampanię. A reszta to pytania znane i przetrenowane wcześniej a na pytania Dudy nie odpowiadał tylko wygłaszał z agresją wyuczone formułki i niby dowody przeciwko Dudzie i PiS a to zwykła ordynarna manipulacja. Duda w swoich wypowiedziach mówił o Polsce a Komorowski o Dudzie i rządach PiS. Żałosny kandydat WSI. Trzeba pilnować liczenia głosów 24 maja. Głosuję na Dudę gdyż mam dość afer w wykonaniu PO i wstyd mi za prezydenta, który kompromituje Polskę swoim zachowaniem i brakiem wiedzy i inteligencji. Duda to wykształcony, mądry, inteligentny i kocha Polskę, szanuje wyborców, jego życiorys i jego rodziny jest czysty, prawy i niczym brudnym nie splamiony.

Gość gość
PO to Dno, waląca się gospodarka jest dowodem na ich nieudolność i chęć trwania przy korycie wyciskając z podatników jak najwięcej szmalu. Nie oszukujmy się, tej złodziejskiej grupie chodzi wyłącznie o nasz szmal.

Gość gość
Tylko kto z wyborców bula to przeczyta? Typowy wyborca PO i Komorowskiego całą swoją wiedzę o świecie czerpie z telewizorka i jak młody karpik łyka kłamliwą papkę, którą mu tam serwują. Cała nadzieja w coraz większej popularności Internetu, bo to on najskuteczniej zadaje kłam medialnej propagandzie.

Gość gość
masakra

Gość gość
waląca się gospodarka?:D:D

Gość gość
// Teraz widzicie jak zachował się Komorowski z flagą PO, to było // zaskoczenie dla niego. Miotał się przerzucał do dziennikarki. // Czyli wyrzucił flagę swojego ugrupowania, które finansuje jego // kampanię." Właśnie oglądałem analizę wczorajszej debaty przez "eksperta" w TVN. Ocenił on że scena z flagą PO to był punkt dla Komorowskiego podkreślając jak świetnie sobie z tą sytuacją poradził oddając flagę dziennikarkę. Komentarza Olejnik i tego co zrobiła z flagą już nie zobaczyliśmy.. Nasz ekspert "pochwalił" także Andrzeja Dudę, którego luz i swobodę podczas debaty przedstawił jako nową świetnie wyuczoną rolę w którą wcielił się kontrkandydat prezydenta.. Kolejny przykład jak w mediach z czarnego można zrobić białe, a z białego czarne. Porażające.

Gość gość
Dobre ! :) won z Komorem !

Gość gość
wypad z forum śmiec***isowskie

Gość gość
PO idzie na Dno :) nareszcie

Gość gość
Dziękuję Komorowskiemu: - za podniesienie wieku emerytalnego - za podwyższenie podatku VAT - za podniesienie akcyzy na paliwo - za podniesienie VAT-u na ubranka dziecięce - za o-ZUS-owanie "umów śmieciowych" - za koszty utrzymania kancelarii większe, niż dworu Królowej Brytyjskiej - za regulacje w każdym aspekcie gospodarki - za twierdzenie, że ostatnie wybory zostały przeprowadzone rzetelnie - za wygonienie z Polski 2 mln ludzi oraz za inne wybitne czyny dla Polski, np.: - za zgolenie wąsów - za instrukcję obsługi krzesła - za międzynarodowe kontakty - z Szogunami - za obwodnicę Inowrocławia - za czekoladowego Orła - za dbałość o język polski - idzie na dno... bul, bul, bul... - za wszystkie gafy, których zliczyć nie sposób A Ty ? Za co dziękujesz Bronkowi?

Gość gość
Za odwagę w podejmowaniu niepopularnych ale koniecznych decyzji.

Gość gość
"Za odwagę w podejmowaniu niepopularnych ale koniecznych decyzji." Na przykład w podniesieniu VATu na ubranka dziecięce. Odważny prezydent podejmujący niepopularne decyzję. By żyło się lepiej.

Gość gość
Wiecie a ja mam ich obu już serdecznie dosyć, już z niecierpliwością czekam żeby był koniec tych podjazdów. Żeby była jasność głosowałam na Kukiza a teraz to kurcze nie wiem. Dziś to się już całkiem wkurzyłam. Mieszkam na peryferiach Warszawy i tu jest w miarę oky, ale dzisiaj musiałam być w centrum a tam istny HORROR z tymi wyborami, niezliczone ilości bilbordów, plakatów itp. tych dwóch GĘB że aż niedobrze się robi. Sądzę że kasa jaka poszła na te cuda zasiliła by z 10 mopsów, czy domów dziecka. W dobie telewizji, internetu, czy naprawdę potrzebne są te stare metody. Czy w ten sposób wydane ogromne pieniądze świadczą o trosce o nas, czy myślą tylko o sobie. Czy któryś z tych bijących się o ..... ogłosił że pieniądze z każdej szmaty reklamowej przekazuje biednej rodzinie, czyż nie miał by głosów tej uszczęśliwionej rodziny, i była by obopólna korzyść przynajmniej. A tak dodatkowe koszty, bo po wyborach ktoś to musi posprzątać.No i na kogo mam głosować ?

Gość gość
to jeszcze nic zobaczycie co się stanie po wymianie waluty na eu...

Gość gość
fajne

Gość gość
czytajcie kto sie jeszcze wacha....

Gość gość
Odświeżam, bo jest jeszcze szansa, ze część się obudzi.

Gość gość
po to banda oszustów i manipulantów

Gość gość
Patologia Oszustów