h0o0pe 0 Napisano Maj 22, 2015 Biorę tabletki antykoncepcyjne 'Ovulastan' w czwartek w tamtym tygodniu skończyłam brać 3 paczkę i wczoraj powinnam zacząć brać 4, niestety okazało się, że danych tabletek nie sprzedają bez recepty, przez co nie mogłam ich kupić i nie wzięłam tabletki, dzisiaj załatwiłam receptę w mojej przychodni, ale nie u mojego ginekologa bo dzisiaj go nie było w pracy) i mam zamiar dzisiaj zażyć pierwszą tabletkę z opakowania, czy to że wczoraj nie wzięłam tabletki coś zepsuło ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 22, 2015 Tabletki antykoncepcyjne są zawsze na receptę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 22, 2015 A skąd pomysł tabletki anty kupisz bez recepty?? Jeśli nie wzięłas o czasie to ochrona nie jest zachowana. Weź minimum 7 tabletek a w tym czasie gumka dodatkowo, potem już ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 23, 2015 Masz tylko miesięczny urlop od sexu bezpiecznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach