Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki rowerek biegowy polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Jaki mają wasze 2-3 letnie dzieci?

Gość gość
Btwin

Gość gość
A ma ktoś kinderkraft 2 way stalowy?

Gość gość
corka jak miala 2 lata miala rowerek biegowy firmy Kimet teraz ma 3 lata i sama juz jezdzi na rowerze z pedałami 12 calowe kolka bez mojej pomocy

Gość gość
Puky najlepszy moim zdaniem, syn ma 3,5 roku i ciągle na nim jezdzi, juz drugi rok. Mamy jeszcze Kinderkraft, ale na nim jezdzi okazjonalnie, moim zdaniem te z ramą wysoko są niewygodne dla maluchów. A Puky na podwórku ma kilkoro dzieci w wieku 2,5-4 lata i wszystkie śmigają na nich bez problemu.

Gość gość
My mamy kinderkrafta, synek dostal miesiac przed drugimi urodzinami. Wybralismy ten bo byl jednym z najnizszych , lekki i w sam raz dla dwulatka. Teraz ,rok pozniej synek nadal na nim jezdzi z tym ze juz na odwroconej ramie. Dodam ze syn jest dosc wysoki i dlatego rame juz trzeba bylo odwrocic.

Gość gość
Do gościa z 19.04: mam ogromną prośbę : mogłabys mi podać odległość w cm od ziemi do siodełka minimalna i maksymalną?

Gość gość
Up

Gość Grabkaxx
Warto pamiętać, że rowerek biegowy to tylko takie przejście i wprowadzenie malucha do jazdy na rowerze z czterema kółkami. A co do jakości- to i tak nie ma co się zbytnio rozczulać bo takie rowerki to zazwyczaj zakup na jeden sezon! Tutaj macie stronkę z różnymi rowerami- http://www.rowerywroclaw.pl