Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens probowac

Polecane posty

Gość gość

z chłopakiem, który pół roku temu zabiegał o moją najlepszą przyjaciółkę? Bardzo mi się podoba, świetnie nam się rozmawia że sobą, ale mam też spore wątpliwości.

Gość gość
No nie wiem. Pamiętam jak on za nią biegał wtedy i dlatego martwię się, że chce mnie wykorzystać by się do niej zbliżyć.

Pół roku to sporo. Już prędzej sobie odpuścił i pomyślał, że Ty w sumie zła nie jesteś.

Gość gość
Powiedział mi, że na początku rzeczywiście wolał ją,bo jest bardziej w jego typie i uległ jej urokowi osobistemu, ale potem, kiedy dała mu kosza, zrozumiał, że takie relacje go ranią. Twierdzi, że odkąd mnie bliżej poznał jest mną zauroczony. Nie wiem czy mu wierzyć. W końcu zaraz po tym, jak kumpel go odrzuciła przyszedł zalic się do mnie...

Gość gość
Nie chcę nic zmarnować, ale wiesz jak się teraz czuje? Jak ta druga, która wybrał z braku laku. A ja chcę być dla niego ta wyjątkową...

Bejbe, na moje to większość związków to pojary po innych które się nie udały i trzeba było szukać dalej. Jesteś dla niego na pewno równie wyjątkowa :) A teraz nie myśl o tym tylko wyjdź gdzieś z nim w ten wspaniały słoneczny dzień.

Gość mesjasz1989
bejbe szejbe po prostu chce wzbudzić zazdrość u niej dzięki tobie licz się z tym skoro się nią zainteresował na pewno tak szybko mu to nie wyjdzie a jak z relacją twoją i jej skoro to przyjaciółka :-D zainteresowanie kobieta a później zainteresowanie nagłe tobą nie wierzę :-) spróbuj bądź ostrozna nie daj się ponieść loży fantazji niech się wykarze pochmurny typ skoro widzi w tobie nagle sympatię , elo320 Pozdro dla wszystkich co są w pracy :-D

Gość mesjasz1989
(Wykażę )miało być :-)

Gość gość
Właśnie to mam na myśli. Na razie się kumplujemy, ale nie umiem mu zaufać i cały czas trzymam dystans. Niby już o nią nie pyta, ale pewności nie mam, czy wciąż nie jest w jego głowie... Wciąż pamiętam, kiedy się całowali na moich oczach :(

Gość gość
Dodam, że odkąd on się pojawił w naszym życiu stale się porównuje z nią i wychodzi zawsze, że to ja jestem ta gorszą z przyjaciółek. Wiem, że ona jest super osobą i niczemu tutaj nie zawinila, po prostu tak czuje i tyle.

Gość gość
Wg mnie co najwyżej jakieś chodzenie za raczkę, spotykanie się po prostu itd. ale bez niczego poważnego. Jak mu zalezy to wytrzyma i będzie się starał. Ale no nie wiem, wychodzi, ze odkąd się pojawił i twoja samoocena lekko podupadła, i samopoczucie, i prędzej czy później moze pojawić się coś do przyjaciółki.

Gość mesjasz1989
Nie Jestes gorsza dlaczego ? Trendowata , ślepa , nie masz nogi , ucha daj spokój Jesteś uśmiechnięta babką która normalnie reaguje na takie sytuacje trzymaj dystans podnieś swoją samoocenę Nie chce niech spada , spotyka się z tobą czyli poświęca ci czas jak wspomni albo porówna coś w jej kierunku postaw sprawę jasno ze nie chcesz tego słuchać bo to ci psuje humor ty Jestes ty a nie ona :-) chcesz z nim sobie coś ułożyć a nie we trójkę , słuchaj to Nie możliwe żebyś dopuściła do tego że ci się on mocno podoba i akceptowała że gdy patrzy na ciebie widzi nią nie Jestes chujem do bicia koleżanko głowa do góry bajeruj go spróbuj pokierować sytuację a będzie widać czego czy kogo chce podpuść go , że ona coś mówiła na jego temat zobaczysz reakcje jego czy rzuci się jak na mięso czy powie że tylko tu go interesujesz :-) bo może być tak że małe słowo od przyjaciółki o poleci jak pies do mięsa :-D

Gość gość
Po prostu nigdy przez te 10 lat naszej znajomości nie było tak, żeby jakikolwiek facet stanął pomiędzy nami. Ona co prawda go nie chce, a wtedy całowała się z nim dlatego, że była pijana, ale za to on mocno zaangażował i nie mógł się pogodzić z koszem z jej strony przez długi okres.

Gość gość
Hej! Znalazłam wczoraj fajny serwis z aukcjami, udało mi się wygrać świetne słuchawki za 24zł grin emoticon Nie z każdą aukcją jest tak łatwo, ale warto próbować wink emoticon Na razie jest niewielu użytkowników więc szanse są spore. http://trafisz.com/p/92d2d86cffd811e485b70cc47a4a5892

Gość mesjasz1989
Poglówkuj trochę umów się z przyjaciółką o z nim taki zbieg okoliczności złap go za rękę przytul szybko zobaczysz co w trawie piszczy , ile masz lat tak a proponiej więcej ? Mniej niż 24

Gość gość
23. Boję się facetów, już raz byłam w toksycznym związku i tam byłam non stop traktowana jak gowno. Dlatego też na razie trzymam dystans. Jestem miła, gadam z nim, ale nie pozwalam na nic więcej. Muszę mieć pewność, że on naprawdę traktuje mnie poważnie.