Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jeżeli zamówiłam produkt na allegro, ale jednak nie chcę go to powinnam poinform

Polecane posty

Gość gość

poinformować o tym sprzedającego, wysyłając mu wiadomość? mieliście już taką sytuację?

Gość gość
Ależ skąd, sprzedawca bedzie wiedział że rezygnujesz z zakupu dzięki telepatii.

Gość gość
przecież nie zapłaciłam, więc i tak nie wyśle mi towaru pytam jednak czy wypada go o tym poinformować nie chcę żeby np. wystawił mi negatyw

Gość gość
Nie martw się - i tak wystawi negatywa :)

Gość gość
nie nie informuj, dawaj na chama zamawiaj nie plac i tak w kolko. Oczywiscie ze dostaniesz NEGATYWA. Powiem wiecej to ze ci sie odechcialo nic nie znaczy bo skoro wcisnelac PŁACĘ to sprzedajacy moze dochodzic swoich praw! I moze sie to nawet na policji skonczyc.

Gość gość
ile ty masz lat?

Gość gość
Dlaczego? Każdy chyba ma prawo zrezygnować z zakupu. Napisz wiadomość, że zrezygnowałaś, przeproś i tyle.

Gość gość
" PŁACĘ to sprzedajacy moze dochodzic swoich praw! I moze sie to nawet na policji skonczyc." yyy nie zapędziłaś się przypadkiem?

Gość gość
Jak wcisnela KUPUJE nie ma prawa. To sprzedajacy MOZE A NIE MUSI przyjac ze jej sie odechcialo. Jak ja nie cierpie takich ludzi to szok. Tak trudno sie zastanowic 3 x PRZED niz PO?

Gość gość
Oczywiście, że kazdy ma prawo zrezygnować. Ale każdy sprzedajacy ma prawo w takiej sytuacji wystawić negatywa.

Gość gość
Pomijając obowiązki jakie ma kupujący, jest jeszcze takie coś jak KULTURA. Znasz to słowo autorko?

Gość gość
mnie tez kiedys facet straszyl policja jak nie wplace kasy ale u mnie byla inna sytuacja. Moja wina bo ja wplacilam tylko pomylilam sie z nr konta i wyslalam na inne na szczescie mala kwota.

Gość gość
no to kupuje czy płacę? zdecyduj się :classic_cool:

Gość gość
Dokladnie trzeba sie 3 x zastanowic niz klikac bezmyslnie . Ciekawe co by bylo gdyby nie mozna bylo zrezygnowac? Moze wtedy ludzie by zaczeli myslec

Gość gość
KUPUJE I PLACE LEPIEJ? wiesz dobrze o co chodzi a jak nie to trudno

Gość gość
"bo skoro wcisnelac PŁACĘ to sprzedajacy moze dochodzic swoich praw! I moze sie to nawet na policji skonczyc. " słowo daję, świat pełen jest idiotów :D:D:D

Gość gość
Jeśli nie dokończysz procesu zakupu, to sprzedający wystąpi do Allegro o zwrócenie prowizji. Allegro wystawi zaś Tobie ostrzeżenie. Bodajże 3 takie ostrzeżenia - i masz zablokowane konto.

Gość gość
17.02 nie badz dla siebie tak okrutny :)

Gość gość
.

Gość gość
up

Gość gośćula
ja duzo sprzedaję na allegro i mam na stronie o mnie info żeby dwa razy sie zastanowić przed zakupem i że nie przyjmuje płatnosci przez paya,a te durne ludzie nie czytają tylko licytują ,pózniej be bo ona myslała że to XL a nie L ,że to wyglada na szare a pisze że oliwkowe. W d***e mam ,daje negatywy,oczywiscie zdarzają sie sytuacje losowe i wtedy kupujacy przelewa mi zwrot prowizji i zostawiamy sprawę,ale jak mnie nudzi po piec maili o foty przedmiotu z każdej strony,kupuje a pózniej nie płaci przez 3 mc to daje szczegółowego nega