Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyborcy KUKIZA !

Polecane posty

Gość gość

JEżeli na serio jesteście antysystemowi to żaden z kandydatów nie spełnia waszych postulatów. Duda ściemnia podobnie jak Komorowski. Obaj są z układu który tak rzekomo nienawidzicie. Albo jesteście konsekwentni i przeciw całej klasie politycznej albo jesteście koniunkturalni i popieracie Dudę bo wam się gafy Komorowskiego nie podobają a nie dostrzegacie populizmu Dudy. Miałam was za ludzi inteligentnych ale chyba się mylę. Duda to żadna realna zmiana tylko umacnianie PIS-u , członka sytemu. Generalnie to róbcie co chcecie bo macie prawo ale nie sądziłam że jesteście tacy cyniczni, miałam was za idealistów , kogoś kto wreszcie nie wybiera mniejszego zła i jest bezkompromisowy. A tutaj czytam że popieracie Dudę . Smiechu warte jak i ta cała wasza pseudo rewolucja i pseudo bunt.

Gość gość
Kukizowcy zagłosują przeciw KOMOROWSKIEMU!

Gość gość598
bo tu chodzi o to że jak wygra Bronek to nowa partia nie ma szans na jesieni, a jak wygra Duda to Kukiz ma spore szanse. I o to w tym głosowaniu na Dudę chodzi.

Gość gość
To nie ma jedno z drugim żadnego związku. Kukiz może sobie partię tworzyć nawet kiedy będzie Bronek. Ale Kukiz mówił w jednym wywiadzie że tworzenie partii do dla niego "systemowe" mówił o ruchu obywatelskim. Czyżby zmienił zdanie ?

Gość gość
Mikke radził nie iść i nie głosować. Ten przynajmniej jest konsekwentny

Gość gość598
nie ważne partia czy ruch, chodzi o to że Bronek- prezydent to pewność że na jesień będzi PiS iPO tak jak teraz czyli nic się nie zmieni

Gość gość
Miki to oszołom, więc nie ma sensu takich ludzi słuchać. Ja zagłosuję na Dudę, gdyż to mniejsze zło od szoguna.

Gość gość
Moja siostra jest lekarka, glosowala na kukiza teraz idzie na Dude. Ja glosowalem na mikkego i albo nie pojde a jezeli pojde to na dude tez.

Gość gość
czyli jako wyborca Kukiza zdradzasz ideały w jakie wierzyłeś czyli rozwalanie systemu, przyłożysz rękę do tego by ktoś z systemu a więc Duda był przy korycie :D:D gratuluję pokoleniu nowej matury głupoty

Gość gość598
gość dziś no tak lepiej nie iść wcale a potem płakać że Bronek jest prezydentem, a potem kolejne 4 lata "rządów" PO i wtedy już n ie będzie o co walczyć bo Polska zostanie całkowicie wyprzedana :O Duda musi wygrać i nie ma znaczenia że jest z PiS, on daje nadzieję na to że następne wybory zakończą się sukcesem

Gość gość
Taa tylko czemu Duda jest teraz tak samo szczuty jak Kukiz przed I turą? A Komor pompowany ? Media reżimu boja sie jednak Dudy dlatego jako ANTYSYSTEMOWIEC od Kukiza glosuje na Niego!

Gość gość
Nie to ze duda jest jakis super ale moim zdaniem to mniejsze zlo

Gość gość
tak jest

Gość gość
Komor okazał się szkodnikiem masakrującym polską gospodarkę. Miejscem śmieci jest kosz na śmieci.

Gość gość
Korwiniści i Kukiści glosują na mniejsze zło. I tylko to.