Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cztery Typy Ludzi Który typ reprezentujesz ?

Polecane posty

Gość gość

Obserwuję różnych ludzi ludzi i chyba można ich wszystkich podzielić na cztery kategorie:Zwyrol,brudas, bałaganiarz, pedant. Zwyrol – totalna skrajność, gość, który po przebudzeniu pierwsze, co robi to sika na deskę, a w toalecie zostawia niespodzianki w postaci klocka. Hodowca zieleni w lodówce i amator czterodniowych skarpetek. Zwykle przyspawany do komputera, żyjący w wirtualnym świecie gier on-line. Brudas – ma szafę, która wygląda jak kontener pomocy dla powodzian. Wszystko rzucone jak leci. Nie wie, co to żelazko, nigdy nie składał ubrań, on nawet nie wie, co to pranie, bo ciuchy wywiesza w zaciemnionej przechowalni, a potem dziwi się, że gniją i śmierdzą. Śmieci nie wyrzuca w ogóle, bo po co? Zawsze pod ręką jest kolejna reklamówka. Ewentualnie opakowanie po chipsach, w które można napchać trochę papierów. W życiu nie wydał pięciu złotych na środki czystości. Lampka alarmowa włącza mu się tylko wtedy, gdy skończy się tzw. srajtaśma. Albo nawet nie. W końcu zawsze znajdzie się jakaś gazeta. Bałaganiarz – rzuca ciuchy, gdzie popadnie. Zapomina o okruchach ze stołu, o naczyniach w zlewie, generalnie zapomina o wszystkim, ale raz na jakiś czas przychodzi mu złota myśl pt. tak się kurwa nie da żyć i pospiesznie chwyta za zmiotkę. Często jest to efekt prokrastynacji (muszę wysłać 5 maili, więc wolę posprzątać), najczęściej jednak chodzi o zwykłą iluzję kontroli nad życiem. Na zasadzie: posprzątam mieszkanie i od tej pory będę zorganizowany, opanowany, ambitny, no w ogóle będę wspaniały. Pedant – mówi się, że mężczyźni potrafią sprzątać, tylko się z tym nie afiszują. On afiszuje się aż za często. Po imprezie potrafi nie tylko na autopilocie wrócić do domu, ale chwilę potem wstawić pranie, odkurzyć i poukładać ciuchy w kosteczkę. W domu ma kwiaty i zapas papieru toaletowego na pół roku. Jeśli jest impulsywny – gani bałaganiarzy i brudasów, pokazując do czego służy deska do prasowania. Jeśli nie – w ciszy porządkuje wszystko po swojemu, dbając o każdy detal i jednocześnie wkurwiając tym otoczenie.

Gość gość
Żaden :) jestem wyjątkowy :D Unikat

Gość MaggieMagMag
To ja jestem pedant a mój współlokator to kombo z reszty typów :)