Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałam głosować na obecnego prezydenta,ale ostatni tydzień wpłynął na mnie

Polecane posty

Gość gość

i ta brzydka kampania i posługiwanie się populizmem - czyli popularny aktor, sportowiec, aktorka lansują prezydenta...o nie... ja chce człowieka, prezydenta z krwi i kości a nie... (nie będę pisać co myślę, o takim postepowaniu jak reklamowanie siebie jak produktu, bo jeszcze mnie ktoś aresztuje...)

Gość gość
mam podobne odczucia choc bylam zwolenniczka PO i Komorowskiego przez pewien czas od kiedy w ogole zainteresowalam sie polityka ale cala ta otoczka medialna wokol Komorowskiego i PO smierdzi mi propaganda rodem z czasow komunmistycznych. Wolę Dudę

Gość gość
napisałam opinie , ale zniknęła zanim opublikowała, służby nie śpią

Gość gość
Komorowski to POrażka

Gość gość
dokładnie tak, nadmierna niezdrowa propaganda, a ja nie lubię jak ktoś mi narzuca poglądy, kandydaci powinni mieć umiar, Duda jest delikatniejszy, to mi się w nim podoba,a Komorowski robi wszystko, nawet do Wojewódzkiego poszedł... jak to świadczy o prezydencie ?

Gość gość
ja też na Dudę! Dwa dni temu wyrobiłam sobie dowód osobisty xD właściwie to nie czaję o co w tym wszystkim chodzi ale będę głosować na Dudę!!

Gość gość
komoroski podpisał ustawe 1066 Prezydent Bronisław Komorowski podpisał uchwaloną przez Parlament ustawę dającą uzbrojonym oddziałom porządkowym obcych państw możliwość wejścia na terytorium Polski! służby państw obcych mają teraz prawo do aresztowania każdego obywatela polskiego (z wyjątkiem osób objętych immunitetem) na 48 godzin. Mogą też go przesłuchiwać, fotografować, zbierać odciski palców… Art. 8 ust. 1 pkt 3 gwarantuje też możliwość „wwozu na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej i posiadania broni palnej, amunicji oraz materiałów pirotechnicznych i środków przymusu bezpośredniego”.

Gość gość
Propagandę to uprawia ale autor tematu na tym forum. Nikt normalny który popierał wcześniej Komora nagle nie zmieniłby zdania podczas ostatniego tygodnia. Kogo ty chcesz nabrać naiwny ćwoku?

Gość gość
wiemy wiemy i lasy państwowe chce sprzedać... ja od zawsze glosowalam na PiS kiedyś wyśmiewany, a dziś każdy inteligentny człowiek nie wstydzi się przyznać , że jest za Dudą!

Gość gość
Dokładnie tak. Na Dude glosuja ludzie ktorzy maja cos do powiedzienia. Swoj wybor maja poparty argumentami. A ludzie glosujacy na Komorowskiego pluja jadem, powtarzaja etykiety zaslyszane gdzies w telewizji. Dla mnie to szok... Nie chce miec nic wspolnego z tak płytkimi ludźmi. Popieram Dudę.

Gość gość
Na Dude głosują albo naiwni młodzi ludzie którzy nie doświadczyli metod komuszych, albo tacy którym tylko wydaje się że są inteligentni

Gość gość
ale to komorowski blkokuje program pospieszalskiego blokuje ksiazkeNiebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego. http://gloria.tv/media/NmckVUxdwY1 a to sa własnie metody z prl cenzura wruciła helo

Gość gość
A jeśli uważasz że jad sączy się z ust zwolenników PO to z ust PiSiorków płynie wartki potok żółci, co widać m.in. po postach zamieszczanych na forum

Gość gość
no proszea to już nie mohery? :D Mohery teraz popieraja bronka? A w ogole to skoro nie doswiadczyli komuny i popieraja Duda to przeciez to chyba dobrze bo byłe komuchy popieraja bronka

Gość gość
Prezydent nie blokuje żadnych programów a jeśli masz jakiś nieznany mi dowód na to, to go ogłoś albo WYPAD

Gość gość
W dniu dzisiejszym dowiedziałem się od Janka Pospieszalskiego, że najbliższy jego program z zaplanowanym moim udziałem zostaje zdjęty z anteny bez podania przyczyny. Seria ostatnich medialnych zdarzeń i ich dziwna koincydencja szokują nawet mnie, nawykłego do sytuacji niecodziennych. Lisy, Sianeckie i inne Tumanowicze postawione w stan gotowości.Tu już nawet nie chodzi o jakość debaty publicznej, poziom demokracji czy partycypacji społecznej obywateli. Ale o skalę i możliwości Systemu w manipulacji rzeczywistością. To już jest wojna". Dlaczego program, którego gościem miał być Paweł Kukiz, nie pojawi się w tym tygodniu na antenie? Poszło o poprzedni odcinek, w którym Pospieszalski prześwietlał przeszłość prezydenta i wskazywał na jego rzekome związki z oficerami Wojskowych Służb Informacyjnych. Dziennikarz skupił się na książce Wojciecha Sumlińskiego "Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego

Gość gość
Nie ma co marnować głosu na Komora. Trzeba poprzec Andrzeja Dude

Gość gość
:)