Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xen

Rzeczywiście, trudny wybór:D.

Polecane posty

xen nie lubisz spać ze swoim mężem czy pilnujesz ogniska domowego na nocną zmianę, tyle że siedząc na kafe?

Broken, nie przeszkadzaj:), z łaski swojej.

Gość gość
Broken jak bedziesz gotowa dac mi z przyjemnoscią to sie zaprodukuj . Ja juz krutko ze 2 lata prowokuje rzniecie a ty mialczysz ²¿ wiecej nierob ciipy banku szfajcarkiego:-( asie:-) daleko? Zleje cie:-) pelny wor mam:-(

brokeninside87 dziś xen się obraziła za pytanie, a to nie miało być "w*********j z kafe" tylko simply curious x Broken, nie obraziłam się. Zwyczajnie nie mam ochoty zrównać ciebie z ziemią. A czasem, niestety miewam takie zapędy:). Zresztą zauważyłam nowe nawyki w twoich tematach.Możliwe, że pojawiłyby się w moich, na co niechętnie zapatruję.

Bywają sytuacje, kiedy to nie jest możliwe.

brokeninside87 dziś xen-hejter x Przeciwnie, równie dobrze mogłabym napisać broken-prowokator.

nigdy nie prowokuję jestem szczera zarówno gdy się tulę jak i gdy warczę i gryzę. jestem cudna 😘

Gość gość
Xen zna z kad inad tez cie kocia mamo chce. A le Broken piewsza ! Miaczec potem prosze!

Wiara czyni cuda:), jednak czy tak jesteś postrzegana. Zastanawiałaś się nad tym?

Wiara czyni cudausmiech.gif , jednak czy tak jesteś postrzegana. Zastanawiałaś się nad tym? x przez przytulaczy jako fajna tygryska:) tylko pirat mi się zgubił:O

gość dziś Xen zna z kad inad tez cie kocia mamo chce. A le Broken piewsza ! Miaczec potem prosze! x :D, chcieć sobie możesz, nawet gwiazdkę z nieba.

brokeninside87 dziś Wiara czyni cudausmiech.gif , jednak czy tak jesteś postrzegana. Zastanawiałaś się nad tym? x przez przytulaczy jako fajna tygryskausmiech.gif tylko pirat mi się zgubiłpechowiec.gif x Krążył do niedawna, poszukaj skoro tęsknisz.

Gość gość
Xen kocia mamo i tak cie zloje jeszcze niewiesz kiedy:-P Broken potem ,moda moze poczekac:-)

gość dziś Xen kocia mamo i tak cie zloje jeszcze niewiesz kiedyjezyk.gif Broken potem ,moda moze poczekac x Bujaj się.

o nie, ten pomarańcz mi przypomniał, że wczoraj w autobusie dostawiał się do mnie żul i chciał iść ze mną na wino 😭

Są identyczne, jak te.Nie muszę wklejać ich fotki, te koty są kopią. Dorosła kocica i mała kotka.

Piękne, kochane:). Uwielbiam je.

Gość gość
Xen wiesz ze po bujam sie:-P brzydulo:-P porem szfagierki z mloda Broken bedzieta , gupie hihihi. Niemow ze nie ! I rak was obydwie do rozpaczy dopowadze gupie sikory:-P

Desperacja sięgnęła zenitu,żeby do brzyduli zarywać:D.

Gość gość
Xen tydzien moczenia w wannie . Masz pachniec kobietą nie myszami:-P

Dla ciebie perfumy specjalne, znaczy łajno się szykuje, najlepiej końskie:D.