Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Mozliwy jest? Slyszalam, ze tak, ale niedowierzalam. Ja dostalam okres niby terminowo, ale bez wczesniejszych jego objawow ani bez zadnego bolu. A u mnie odkad miesiaczkuje okresowi towarzyszyl ogromny bol brzucha, ktory uniemozliwial funkcjonowanie, uczucie obrzmienia brzucha, krew wylewala sie "hektolitrami" od pierwszego momentu rozpoczevia miesiaczki, odczuwalam klucie w odbycie doslownie piszac. A teraz niby okres drugi dzien, ale jest go raczej niewiele jak na mnie, poza tym nie odczuwam zadnego bolu ani napompowania brzucha, ani nie mam rozwolnienia jak przy kazdej innej miesiaczce. Powinnam sie nad tym zastanowic i zrobic test tak dla pewnosci, czy to normalne, ze czasem okres jest bezbolesny i bezobjawowy oraz o polowe mniej obfity?

Gość gość
no ja tez mialam krotki i mniej obfity skapy i mam objawy ciazowe

Gość gość
zrob test najlepiej bete

Gość gość
Mozliwe ze zrobie, ale chyba bedzie za wczesnie. Ostatnie wspolzycie, kiedy moglo dojsc do poczecia mialam 13 maja, czyli 10 dni temu, wiec test moglby nie wykryc jeszcze, chyba ze wlasnie beta. Poczekam do poniedzialku i zrobie, bo widze, ze jest mozliwosc ciazy mimo tego ala'krwawienia miesiaczkowego terminowego