Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawik mam do Ciebie pytanie

Polecane posty

Gość gość
Oszkaa Ja Cię obronie :)

Gość gość
Ale w tej jego śmiesznej piosence zbytnio o kobietach nie było. Jedynie ten kawałek: Ta robota mnie wykańcza moja matka jak szarańcza wciąż wypłate mi zabiera robi ze mnie autsajdera wciąż poniża i dobija bo z niej przecież podła żmija Kobiety to kurwy - to hasło znacie bardzo dobrze Matka zjebała mi dzieciństwo i wciąż mnie niszczy Ooooo ewentualnie jeszcze to: 23 lata mam na karku, o miłości nie słyszałem tej matczynej nie zaznałem, nigdy dziewczyny nie miałem nawet sie nie całowałem Ciągle w życiu wysmiewany I przez wszystkich odrzucany olewany, upadlany i na samotnosc skazany to mój świat udręki cały

Gość odpowiedz jak mezczyzna
No ale Przemek, gdyby Oszka Cię biła (zakładamy teoretycznie) to byś się temu poddawał i posłusznie to bicie znosił, no bo przecież 'Kobiet nie wolno bić' Czy jednak przy'j'e'b'a'l'b'y's swojej oprawczyni?

Gość gość
Za co siedzi Twoj ojciec? Jakiej jest postury?

Gość gość
Oszka ale ja mówie teoretycznie. Więc powiedz sama, czy w tego typu sytuacji gdy to kobieta sie znęca nad facetem i go bije, za nic, tak po prostu dla sportu, to czy facet nadal nie może jej przy'j'e'b'a'c i ma to wszystko cierpliwie znosić? Bo jak tak będzie robił to ona już się w ogóle totalnie poczuje bezkarna i zacznie robić jeszcze gorsze rzeczy, a gdyby dostała w ryj to moze by sie opamiętała

Oczywiscie, ze nie wytrzyma i zacznie tłuc babe

Gość gość
Wklej fote ojca. Jest zbudowany, czy spasiony?

Gość gość
Wklej fote starego. Jest zbudowany, czy spasiony?