Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy to nie agitacja ale nie będę się

Polecane posty

Gość gość

posługiwała żadnymi nazwami. Tylko chciałam napisać, że po tych dwóch ostatnich tygodniach, nachalnej agitacji w mediach tylko jednego z kandydatów, natomiast drugiego mieszania z błotem, co by nie zrobił - źle, czuję okropny niesmak i zażenowanie. Momentami aż mi się szkoda robiło tej drugiej, nie rządzącej partii i kandydata, który właściwie niczemu winien nie jest a i partia nie rządziła tak długo aby zrobić jakie katastrofalne rzeczy (w przeciwieństwie do aktualnej. Nie podejrzewałam się o takie uczucia bo zawsze byłam ich umiarkowaną przeciwniczką ;/. Taką robotę robiły media w ostatnich dniach... czy Polska zmierza w kierunku Białorusi, Rosji i Korei Północnej?

Gość gość
Nie, jak widać - idzie w kierunku Zamku w Ciemnogrodzie, za siedmioma lasami, za siedmioma morzami. Nie martw się księżniczko, już niedługo emocje opadną, z czeluści wyłoni się ponownie kaczka po smoleńsku i od poniedziałku, najpóźniej wtorku zapomnisz o tym poszkodowanym biedaczku, bo sam rozpłynie się w powietrzu :)

Gość gość
no tak, niektórych nie zastanawia,ze w wolnych mediach w wolnym państwie w telewizji publicznej odwala sie cos takiego i zdejmuje niewygodne programy z dnia na dzień

Gość gość
Mhm, ale jak za rządów pisu odwołano 3 prezenterki Wiadomości w TVP1 za ich niewygodne poglądy, to już było ok i to nie było "odwalanie czegoś takiego w wolnych mediach"? :D Nie bądź śmieszna. Nie od dziś wiadomo, że TVP zawsze było tubą propagandową aktualnej władzy - czy to lewej, czy prawej. Z choinki spadłaś? :o

Gość gość
za rzadów pisu tez było cholernie źle głównie o pisie teraz afera ciagnie afere ale wszystko jest ok i cacy

Gość gość
Tak afer jest teraz dużo więcej niż za czasów słynnego Milera. Mam nadzieję że PO tak samo skończy