Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie uwierzycie ale dzięki prawu przyciągania

Polecane posty

Gość gość

odrósł mi pęknięty ząb, miałam od lat kawałek nadłamanego zęba i mimo że odbudowywałam go u dentysty to zawsze po czasie odpadało, jakiś czas temu zaczełam sobie wizualizować że mam całe dwie jedynki, zrobiłam mape tego i z każdym dniem zaczeło mi zęba przybywać o milimetr aż w końcu ubytek zaczął robić sie coraz bardziej płytki a teraz mam cały ząb :D

Gość gość
tak, a później na twoim balkonie wylądowało ufo, marsjanie wyszli i zaczęli klaskać

Gość gość
spróbujcie sami :D

Gość gość
spróbuj sam a potem pluj jadem bo dzięki temu prawu dużo dostałam tego co chciałam ale widocznie potrafie je stosować

Gość gość
up

Gość gość
to dobrze że ci odrósł :)

Gość gość
to powiedz jak robisz wizualizacje? skoro potrafisz to stosować to jak mam tego użyć, zeby dostac taką pracę jaką chcę? naucz mnie

Gość gość
uwierzcie że to działa tylko trzeba wierzyć i poczekać bo z dnia na dzień nic sie nie dostanie, to jest test cierpliwości, widocznie uruchomiłam jakieś mechanizmy w mózgu dzięki którym ząb sie odbudował jak sie poczyta to miazga zęba ma takie predyspozycje nad czym naukowcy pracują. a jak wizualizuje? rano albo wieczorem kiedy moja świadomość jest już zmęczona wyobrażam sobie jak najbardziej materialnie i realnie efekt końcowy tego czego chce, czując zapach, smak, dzwięki itd a potem czekam na efekty codziennie trzeba wizualizować i w pewnym momencie przestać, czekać

Gość gość
jak chcesz dostać prace powinnaś zacząć też działać i po wizualizacji podać swoje CV, oddzwonią

Gość gość
trzeba wizualizować do skutku? kiedyś wizualizowalam sobie coś, wierzyłam że to dostanę, ba byłam pewna! ale nie dostałam tego

Gość gość
CV już dawno wysłane, rekrutacja jest 5 stopniowa, przeszłam już 3 etapy... ale cięzko się tam dostać, nie wiem czy spełniam wszystkie warunki... w takiej sytuacji mam teraz wizualizować sobie, ze przeszłam 4 etap na który czekam i czekam na 5 ? czy raczej mam myśleć o tym, że np. jestem w domu, oglądam spokojnie tv, jestem już po rekrutacji i czekam na decyzję i nagle dostaję telefon, że mnie przyjmują? co będzie bardziej efektywne?

Gość gość
trzeba wizualizować do skutku? kiedyś wizualizowalam sobie coś, wierzyłam że to dostanę, ba byłam pewna! ale nie dostałam tego x wizualizować często z nie zachwianą wiarą ale po jakimś czasie trzeba przestać według niektórych, a że nie dostałaś to widocznie powątpiewałaś, trzeba sie wyzbyć wszelkich wątpliwości że nie zadziała i to jest najtrudniejsze w tym prawie

Gość gość
CV już dawno wysłane, rekrutacja jest 5 stopniowa, przeszłam już 3 etapy... ale cięzko się tam dostać, nie wiem czy spełniam wszystkie warunki... w takiej sytuacji mam teraz wizualizować sobie, ze przeszłam 4 etap na który czekam i czekam na 5 ? czy raczej mam myśleć o tym, że np. jestem w domu, oglądam spokojnie tv, jestem już po rekrutacji i czekam na decyzję i nagle dostaję telefon, że mnie przyjmują? co będzie bardziej efektywne? x nie, musisz sobie wizualizować tylko efekt końcowy że już pracujesz i jesteś zadowolona z pracy, wszechświat zrobi reszte i Cie do tego celu zaprowadzi być może inną drogą

Gość gość
afirmacje są też bardzo skuteczne, jeśli najdzie Cie chwila zwątpienia powtarzaj sobie że pracujesz, masz dużo pracy i jesteś wdzięczna

Gość gość
afirmacje też polecam stosować bo działają czasem jak hipnoza, można sobie np. wmówić że nie lubi sie słodyczy jeśli chce sie odchudzać i można nabyć do nich wstrętu, podświadomość działa na słowa, jeśli coś powtarzasz setki razy to podświadomość to wyłapie i też zmieni Twoją rzeczywistość

Gość gość
okej, własnie sobie ustawiłam na tapecie zdjęcie biurowca, w którym mieści się wymarzona firma. Czy jesli codzienie przy włączeniu laptopa wyobrażę sobie, że przechodzę przez drzwi frontowe i idę do pracy to pomoże mi? Jak pozbyc sie wątpliwości?

Gość gość
okej, własnie sobie ustawiłam na tapecie zdjęcie biurowca, w którym mieści się wymarzona firma. Czy jesli codzienie przy włączeniu laptopa wyobrażę sobie, że przechodzę przez drzwi frontowe i idę do pracy to pomoże mi? Jak pozbyc sie wątpliwości? x codziennie wizualizuj sobie inny dzień w swoim biurze, nie odtwarzaj jednej i tej samej scenki cały czas, wizualizuj też jak już pracujesz, dostajesz wypłate itd. wszystko wyobrażsj sobie jak najbardziej realnie czując zapach tego biura a wątpliwości jeśli będziesz miała to odrazu zastąp je słowami utwierdzającymi Cie że pracujesz np. '' jestem szczęśliwa że pracuje, mam duży natłok pracy'' wmawiaj sobie

Gość gość
tak, a później na twoim balkonie wylądowało ufo, marsjanie wyszli i zaczęli klaskać x :D

Gość gość
musisz czekać bo czasami może minąć troche czasu zanim t dostaniesz, czasem dostaje sie coś na drugi dzień, czasem za tydzień a czasem za miesiąc ale trzeba być cierpliwym najczęściej jest to nieoczekiwane kiedy sie nie spodziewa, jeśli masz wątpliwości co do prawa przyciągania to przypomne Ci że na pewno miałaś takie sytuacje ze myślałam o jakimś filmie a na drugie dzień zobaczyłaś go już w tv albo myślałaś o jakimś swoim znajomym i nagle zadzwonił to jest wszystko prawo przyciągania

Gość gość
dużo osób wto nie wierzy i dlatego nie mogą odmienić swojego życia :D

Gość gość
a jak bede sobie wizualizować wygraną w totka to sie sprawdzi?

Gość gość
Prawo przyciągania to bajki dla naiwnych idiotów. Oni na takich frajerach zarabiają.

Gość gość
ciekawe czemu nikt nie robi bywizualizować wygraną wygrac w totka terz sie natym zastanawiam dlaczego moze dla tego ze to od demonów pochodzi i jest zabronione tylko na bogu mozna polegac a nie na demonach

Gość gość
a w jaki niby sposob afirmacja zarabia na tych idiotach? bo nie bardzo rozumiem... a skad wiesz ze ktos nie wygral dzieki afirmacji w totka? moze jednak, tylko od tego czasu nie przesiaduje na kafe i nie pisze o bzdurach bo zwyczajnie nie ma na to czasu, bo jest zajety wydawaniem kasy:-)

Gość gość
potepiasz sie bo to pochodzi od demonów