Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszukuje osob, ktorych dzieci uczeszcaly na terapie SI

Polecane posty

Gość gość

Pilnie nawiaze kontakty z osobami, ktore maja doswiadczenie zwiazane z ta terapia. Mam corke ktora ma zaburzenia si I zalezy mi udzieleniu pewnych informacji

Gość gość
Zaburzenie Si jest bardzo szerokim pojęciem. .. Jakich informacji konkretnie potrzebujesz? na juz mogę ci powiedzieć: to jedne z ulubionych zajęć dla dzieci ( sala wygląda jak sala zabaw) Im niniejsze dziecko tym szybciej widać efekty Min 2 razy w tygodniu Ważne ćwiczyć tez z dzieckiem w domu Tearpia min rok To tak ogólnikowo, a co chcesz wiedzieć?

Gość gość
Moja corka chodzi juz na terapie. Sporo wiem na ten temat. Jednakze sie zastanawiam czy osiagnela maksymalny pulap. Wiem ze terapia trwa okolo roku itd. najwiekszy efekt osiagnela po 6 tyg. Teraz po dluzszym czasie jest jakby zastoj. Oczywiscie znam zdanie terapeuty.jednakze chce poznac doswiadczenia z innej perspektywy.kazdy przypadek jest inny ale jakies ogolne zasady przy efektach mozna okreslic. Nie jestem pewna czy terapeuta juz da cos rade cos wiecej zrobic. Kazda opinia jest dla mnie cenna