Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ex Machina

Co uważacie za objaw inteligencji?

Polecane posty

Gość Ex Machina

pytanie kieruję szczególnie do kobiet :)

Gość gość
inteligencja to nie choroba by miała objawy...

Gość gość
inteligentny nie chwali się że jest inteligentny nie musi, wybitna inteligencja bije po oczach

Gość gość
inteligentny nie pyta czy jest inteligentny bo wie że jest inteligentny - na tym polega inteligencja, że wie czym jest

Gość gość
17:52, a jeżeli to podwójna gra? :)

Gość gość
Często słyszę od dziewczyn, że jestem inteligentny. Mówią to na podstawie przeprowadzonych ze mną rozmów na różnych komunikatorach (fb, gg). Myślę że to dlatego, że piszę całymi zdaniami i bez błędów ortograficznych i staram się być dowcipny ale nie w chamski czy rubaszny sposób.

Gość gość
pulchny, sobą? :) fakt, w tym filmie jest niespójność, w końcu ona miała świadomość bycia maszyną :D on nie wiedział,,,:classic_cool: ?

Gość gość
człowiek inteligentny unika kobiet bo małpki woli oglądać w zoo z bezpiecznej odległości zamiast uwieszone na sobie

Gość gość
mi się podobał, czekałem na to coś, kilka miesięcy :) spoko inna epoka :D...🖐️

Gość gość
Ja rozpoznaję inteligentnego człowieka po sposobie wypowiadania się, po tym, jakich słów używa (i czy w dobrym kontekście, np. czy używa poprawnie słowa "bynajmniej" ;) ), po tym, czy potrafi logicznie myśleć, czy okazuje zrozumienie dla czyichś problemów, empatię.

Gość gość
Kobiety uwielbiają inteligentnych mężczyzn. Uwielbiają się z nimi przyjaznic i prowadzic długie rozmowy na życiowe tematy bo nie dostają tego od swoich misiaczkow troglodytow, mylacych bynajmniej z przynajmniej, nie potrafiących sensownego zdania ułożyć bez pięćdziesięciu byków.

Gość gość
przejaw a nie objaw To właśnie jest przejaw braku inteligencji.

Gość gość
nie rozluźniaj mnie proszę:classic_cool:, przejaw to tymczasowa zachcianka, objaw jest trwalszy bo skutkuje nawykiem, odpowiem w nawiązce za prorokoko, to chyba było twoim pytaniem :) więc po pierwsze nie tak, po drugie zastanów się bo ofermą zostaniesz do końca życia.

Gość gość
łoj, chyba wyprzedziłem, poczekam :) może cofnę a może nie:classic_cool:

Gość gość
Ważna jest też tolerancyjność. Ktoś, kto nie jest tolerancyjny, nie potrafi zrozumieć, że ludzie są różni, mają różne poglądy, style bycia, zainteresowania i osobowości, nigdy nie będzie dla mnie inteligentny. Brak tolerancji = ludzie o ciasnym umyśle i wąskich horyzontach = brak inteligencji :)

Gość gość
tolerancja w każdym umyśłe również == ograniczenia :)

Gość gość
chaos jest nieprzewidywalny ale nie ma ograniczeń:classic_cool: albo rypka albo akwarium:classic_cool:

Gość gość
Buhahaha :) Kobiety uwielbiaja inteligentnych facetow:) :) Co za belkot. Kobiety uwielbiaja bajer przystojnych facetow. Na tyle dobry zeby nie zakumaly ze to bajer.

Gość gość
Przeczytaj do końca post który komentujesz kmiocie, a nie do pierwszego przecinka.

Gość gość
teraz widzę, że po drugiej stronie siedzi osoba :) nie niepokoi ciebie to?:classic_cool:

Gość gość
błyskotliwośc i umiejętność rozpoznania sarkazmu;)

Gość gość
oo, broken możesz to wyjaśnić, która sytuacja jest dla CIEBIE najlepsza?:classic_cool: jako jednostka? bez reszty? inni się nie liczą:classic_cool: teraz.

Gość gość
Blyskotliwosc i umiejetnosc eliminowania ze swego grona osob sarkastycznych.

Gość gość
"Kobiety uwielbiaja inteligentnych facetow" haha na pewno tzw ludzi powyzej 120iq ktorzy spedzaja caly dzien programujac i grajac w quaka maja zazwyczaj wielkie kwadratowe glowy dlatego ich lubia z tego co slyszalem to david bekham jak sie odezwiej to nagle jego uroda traci na mocy ;) pilkarze kopiacy sobie balona po polu ale seksowni i wyzelowani to jest co kobiety kreci ;)

oo, broken możesz to wyjaśnić, która sytuacja jest dla CIEBIE najlepsza?cool.gif jako jednostka? bez reszty? inni się nie liczącool.gif teraz. x np. jak widzisz tygryska to a) tulisz b) uciekasz w półszpagatach c) negocjujesz?

Gość hermionetka
Rozumienie moich żartów. Niebanalne wypowiedzi na wyższym poziomie abstrakcji. Błyskotliwosc, szybkie wyciąganie wniosków. Myślenie logiczne. Szybkie uczenie się gramatyki języków obcych.