Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Weekendowe małżenstwo

Polecane posty

Gość gość

Czy uważacie, że małżenstwo które widuje się tylko w weekendy ma szanase przetrwać ??? moja znajoma ma problem jest z męzem półtora roku po ślubie i zwierzyła się, że im się nie układa, widują się w weekendy i podczas tych weekendów dochodzi do częstych kłótni. Ona już mysli o rozwodzie...nie mają dzieci. Z tego co wiem jeszcze przed ślubem jej jeszcze wtedy narzeczony obiecywał, że nie zostaną na wsi, a po ślubie zmienił zdanie. Dziewczyna wróciła z miasta na wieś a on dalej pracuje w Wawie i dojeźdza do niej i nie chce słyszeć o tym żeby zamieszkali tam razem... nie wiem co jej poradzić... są młodzi szkodabyłoby żeby się rozstali.

Gość gość
hallooo jest tu ktoś ?? :)

Gość gość
Niesądze... znajoma mówiła że sprawdziła telefon smsy były nawet z zeszłego roku ale nic podejżanego. Pozatym nocuje na kwaterze pracowniczej. Z tego co mówiła to on nie ma zamiaru mieszkać w mieście bo nie lubi miasta pomimo, iż pracuje tam całe tygodnie i ciągle jest tam. Przed ślubem obiecał jej że wyprowadzą się do Warszawy ona zrezygnowała z pracy w innym miescie i miało tak być do momentu ślubu, po ślubie zmienił zdanie i ani mysli z nią zamieszkać, dziewczyna nie wie co robić bo ta sytuacja ją dobija i rzeczywiście nikorzystnie wpływa na ich małżenstwo (ja sama byłam świadkiem kłótni, ale szybko się zainełam z ich mieszkania). Dlatego założyłam topik chciałabym żeby wypowiedziały sie osoby, które taki tryb zycia prowadzą

Ja tak żyłam i to był dobry okres dla mojego małżeństwa. Wszystko dla niego, jak wracał. Ale przestał wyjeżdżać, a nawyki zostały... to teraz mam, jestem domowym podnóżkiem pana i władcy :) http://psycholog.w.poznaniu.pl